خانومای گل . من مجردم . فکر کنم تنبلی دارم مثلا الان حدود سه ماهه که پریود نشدم .
تنبلی تخمدان بعدا که ازدواج کنم میتونه مشکلی برام به وجود بیاره؟
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
ب وقتش برو دکتر سونوگرافی بنویسه برات اگه تنبلی داری ب وقتش درمان شه تا بعد ازدواج ب مشکل برنخوری ولی بعضیا با تنبلی تخمدانم باردار شدن من خودم داشتم درمانی نکردم ولی ماه بعد پسرم ب دنیا میاد
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
بله متاسفانه اما از حالا بهش فک نکن کوفتی یجوریه با استرس تشدید میشه
اره دقیقا من تا یه کم استرس میگیرم چند ماه نمیشم حتی قرصم تاثیر نمیزاره
عزیزم منم داشتم الان دوقلو دارم اینقدر علم پیشرفت کرده نگران نباش بچه دارم میشی ب امید خدا
مرسی خدا دوقلوهاتون رو براتون نگه داره
اره دقیقا من تا یه کم استرس میگیرم چند ماه نمیشم حتی قرصم تاثیر نمیزاره
دقیقا تنها کاری که تا موقع ازدواج و بچه دارشدن میتونی در حق خودت کنی و برای درمان خییییییییلی موثره اینه که چاق نشی همینکارو بکن دیگه تا اونموقع خدا بزرگه