2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک آخرین بار تو ۷سالگی رفتم دندونپزشکی 

و البته ناگفته نماند با مسواکم خیلی مشکل دارم

اما خداروشکر دندونام سالم و سفید😂❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من دیگه امسال عزمم رو جزم کردم و تو چهار ماه همه دندونام رو درست کردم ، الآنم دیگه خیلی مراقبم، حتما مسواک و مهم تر از اون حتما نخ دندون میکشم. درست ۴۰ میلیون خرج پرکردن و عصب کشی و یدونه کشیدن و در آخر جرم گیریم شد. دیگه گفتم. مدام برم چکاپ که به این روز نرسم، فقط عصب کشی و ترمیم یه دندونم شد ۱۳ میلیون 😐

منی ک آخرین بار تو ۷سالگی رفتم دندونپزشکی  و البته ناگفته نماند با مسواکم خیلی مشکل دارم اما ...

همون دیگ جنسشون خوبه وگرنه من دوبار مسواک میزنم ده بار نخ دندون میکشم افتصاحن

دندونام تو ۳۴سالکی و بعد از ابتلا ب پنیک دچار خوردشدگی شد

دارو اعصاب هم نخوردم و نمیخورم

هشتاد درصد دندونام خورد شدن ی وقتی بخودم اومدم دیدم دندون جلوم نصفش نیس

رفتم دکتر همرو کشیدم و مصنوعی گذاشتم. تا ۶ماه حالت تهوع و زخم داشتم کم کم عادی سد

الانم خیلی راضیم ولی خب اصل چیز دیگه اییه

الانم اگر اضطرابم زیاد باشه حالت تهوع میگیرم باید درشون بیارم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

هزینش چقد شد؟ منظورت اینه ایمپلنت کردی ؟

دندون مصنوعی معمولی

هشت تومن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌