2777
2789
عنوان

🍃کنکوری های عزیز🍃

150 بازدید | 8 پست

فقط خواستم بهتون بگم این روزاهم میگذره ناامید نشید خودتونو دست کم نگیرید ...اگه سخته واسه همه سخته شما نسبت به بقیه سنجیده میشید ...اصلا کم نیارید نگید فرصتی نیست از زمان بهترین استفاده رو ببرید چه کسانی که کامل خوندن چه کسانی که وسط راه هستن ...بهترین خودتونو نشون بدید ...امیدوارم اشک شوقتون در بیاد...موفق باشید❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقددرررر حالم بده دلم گرفتههههه از زندگی ناامیدم  بدمی میاد که کلاااا🥲 نمیدونم چه عذابی بود ...

تموممممم میشهههه غصه نخور البته من خودم خیلی وقته دنبال اونیم که میگفت بعد کنکور همه چی تمومه 😕 کییی تموم شده زیر بار درس های دانشگاه له شدیممم😭😄

تموممممم میشهههه غصه نخور البته من خودم خیلی وقته دنبال اونیم که میگفت بعد کنکور همه چی تمومه 😕 کیی ...

🥰♥️

البته فشار استرش کمترهه فکر کنممم

بشدت خسته شدم امیدوارم زود تر تموم شه این کنکوررههه

🥰♥️ البته فشار استرش کمترهه فکر کنممم بشدت خسته شدم امیدوارم زود تر تموم شه این کنکوررههه

اصلا نگران نباش خودتو باور داشته باش دست کم نگیر انقدرررر زود تموم میشه اصلا نفهمی چیشد