2777
2789

5 ماه از روزی که تصادف کردیم میگذره تازه امروز ماشین و در آوردیم و امروز یکم خوشحال بودیم اما الان نظر کارشناس اومد و بعد کلی بدو بدو و پول خرج کردن مارو مقصر تصادف کردن تو این مملکت ما هیچی قانون نداره حق مردم و مثل آب خوردن میخورن هیچ کدومشون نمیبخشم خدا تاوان کاراشونو تو همین دنیا ازشون بگیره 

بچه هام سیدن الاهی که آه جدشون دامن هرکی به ما بد کرده رو بگیره😭😭

مامان و بابای من هم یه بار تصادف کردن پلیس اومد اول گفت که ۵۰٪ ما مقصریم ۵۰٪ اونی که باهاش تصادف کردیم بعد اونا با پلیس حرف زدن پلیس به بابام گفته بود شما مقصر ۱۰۰٪ هستی خدا لعنت شون کنه که هیچی انصاف ندارن

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
مامان و بابای من هم یه بار تصادف کردن پلیس اومد اول گفت که ۵۰٪ ما مقصریم ۵۰٪ اونی که باهاش تصادف کرد ...

اصن یجوری صحنه سازی کردن که ما که تو ماشین بودیم داره باورمون میشه 5 میلیون خرج کردیم اعتراض زدیم کارشناس 5 نفره بازم اومدن و دروغهای نفرات قبلی رو تکرار کردن حالم خیلی بده حرومشون بشه ایشالله خدا نشناسا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو اینو میگی ما سال ۹۶خونه خریدیم پارسال برامون ابلاغیه برای ابطال سند اومد رفتیم دادگاه یکی مدعی شده خونه رو دو سال قبل ما از سازنده خریده ما از مالک خریدیم 

این ک این آقا تا الان کجا بوده خدا می‌دونه 

و ما سند تک برگ و حتی کد رهگیری گرفتیم استعلام شهرداری عوارض پایان کار همه رو گرفتیم و دراخر سند زدیم.

خود قاضی ب شوهرم تو جلسه دادگاه ب مسخره گفت تو ایران باید از دو چیز شانس بیاری یکی ملک هست یک زن.اصلا هم براش مهم نبود حکمی ک میده آه دوتا بچه پشتش نباشه 

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
اصن یجوری صحنه سازی کردن که ما که تو ماشین بودیم داره باورمون میشه 5 میلیون خرج کردیم اعتراض زدیم کا ...

آره دیگه میگن کاری که پول می‌کنه غول نمیکنه 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
آره دیگه میگن کاری که پول می‌کنه غول نمیکنه 

یعنی اولش که یارو رفت اعتراض زد میگفتم اگه بتونه ناحقی کنه یعنی جای خدا اون بالا زبونم لال بشه هویج هست حالا که اینجورشده اصن تعجب می‌کنم یعنی مارو نمیبینه خدایابا دوتا بچه و شوهر کارگر هی 😭😭

یعنی اولش که یارو رفت اعتراض زد میگفتم اگه بتونه ناحقی کنه یعنی جای خدا اون بالا زبونم لال بشه هویج ...

😔😔😔😢😥