دوستان اسماتون رو بنویسید اگر حاجتتون هم مقدوره بگید هر کی اسمشو نوشت بقیه برای برآورده شدن حاجتش یه صلوات بفرستید و و دعاش کنید و لایکش کنید میگن اگر چهل نفر دعات کنن به حاجتت میرسی خودمم لایک کنید و برام بفرستید منم برای همتون لایک میکنم و صلوات میفرستم و دعا میکنم فری
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...
از خدا میخوام همه کسایی ک ت این تاپیکن خداجون خودش بهشون عیدی بدع دلشونو شاد کنه
هر روزی که شادی باشع برا ما عیدع
لطفا دعا کنین منوهم😞خیلی نیاز دارم ب اینکه ب حاجتام برسم
خود خدا شرایط منو میدونه😭
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...