2777
2789

یک خواستگار برای دختر خالم اومده پسره ۳۰ سالشه قاضی هست میگه دادیاره اختلاف سنیشم با دختر خالم ۱۳ سال هست بنظرتون خوبه ! با توجه به موقعیت اجتماعی پسره...

فاصله سنی بنظزم بد نیس

اگ درک کنن خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فاصله سنى زياده دخترخالت شور وشوق جوانى داره ولى طرفش ديگه نه باتوجه به شغلش هم فكر ميكنم خيلى جدى باشه وپايه شيطنت يه جوون ١٧ساله نباشه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

۱۳ سال خیلی نیست اما دختر خاله شما فقط ۱۷ سالشه ! یک دختر بچه چطوری میخاد با یک مرد کامل ازدواج کنه هر چند هم موقعیت اجتماعی خوب باشه ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دوستم و همسرش همینقدر فاصله سنی دارن ، به دوستم به چشم ی بچه که نمی تونه تصمیم بگیره و عقلش کامل نیس ...

🙂🙂 نکنه همسر منم اینجوری نگاه میکنه بهم. 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️