2777
2789
عنوان

کسی تفسیر جواب عکس رنگی و بلده؟

2647 بازدید | 18 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی بلده بگه جوابم چی هست؟؟؟؟؟

پس از تزریق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو لوله از ماده حاجب پر شده است.
کاویته رحم جادارو کورنها کشیده و بدنه funnel shaped و جسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن و متمایل به راست قرار دارد.
در کاویته آندومتریال تصویری دالبر توده فضاگیر و یا دیفکت مشخص دیده نمیشود.
کانال سرویکال دارای طول و مخاط و قابلیت اتساع عادی است.
ناحیه ایسم سیلندریک و رژید و خمیده است.
تصاویر روشن در فوندوس و سگمان انفریور رحم ناشی از air bubble مشهود است.
هر دو fallopian tubes از ماده حاجب پر شده طول و دیامتر و پریستالتیسم لوله ها عادیو قسمت دیستال پیچیده است.
در کلیشه کنترل هر دو لوله باز و پرو مابلیته لوله ها تا اندازه ای کمتر از (حد نرمال)است.
در postdrainage film ماده حاجب لوکالیزه در قسمت مانترال حفره لگن و پیچیدگی لوله ها نمایان است.

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

سلام اجازه هست منم آزمایشمو بزارم؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ممنون گلم مشکل دیگه ای نیست؟

خدا خیرت بده

فقط اقدام كن بعد عكس رنگي شانس بارداري بالاههالبته مي گن اين ماه نبايد اقدام كردچون تزريق داشتي

آره دکترم گفت این ماه اقدام نکن بخاطر اشعه از ماه دیگه اقدام کنی بهتره

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

ببخشید تفسیرش رو نمیدونم ولی میشه بگی که درد داشت یا نه؟

دردش بستگی به بدن خودت داره برای بعضیا خیلی زیاده ولی برای بعضی دیگه اصلا درد نداره

بستگی به بستن و باز بودن لوله هاتم داره

من خودم وقتی دهانه رحممو باز کرد درد زیادی داشتم ولی قابل تحمل بود بعدش که تموم شد دیگه دردی حس نکردم

دردش برای همون لحظه هست ادامه دار نیست

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
دردش بستگی به بدن خودت داره برای بعضیا خیلی زیاده ولی برای بعضی دیگه اصلا درد ندارهبستگی به بستن و باز بودن لوله هاتم دارهمن خودم وقتی دهانه رحممو باز کرد درد زیادی داشتم ولی قابل تحمل بود بعدش که تموم شد دیگه دردی حس نکردمدردش برای همون لحظه هست ادامه دار نیست

ممنون جواب دادی

منم موقع معاینه و پاپ اسمیر یه درد کمی دارم ولی میترسم از عکس رنگی

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید؟؟