2777
2789
عنوان

هیکل توپ

179 بازدید | 11 پست

هیکل خوب و عالی از نظر شما چیه؟

تعداد رای : 24
نظرسنجی
لاغر اسکینی
9
37%
تپل و گرد
0
0%
توپر یعنی چاق و نه لاغر
9
37%
ران درشت سرشانه لاغر
6
25%
میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا هیچکدومش.....امادگی جسمانی بالا..و ورزشکاری....جذب بالا سلامت بالا

خب درواقع میشه توپر

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️

یه چیزی بگم مسخره نمیکنید؟ 

من عاشق اینم بعضی خانما شکم تپل دارن 

خیلی گوگولی میشه 🥲 یا اون دختر بچه هایی که شکم دارن 

ولی خب نشون دهنده چاقیه و خوب نیست واسه سلامتی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یه چیزی بگم مسخره نمیکنید؟  من عاشق اینم بعضی خانما شکم تپل دارن  خیلی گوگولی میشه 🥲 یا ...

آره به نظرم خیلی کیوتن‌ و اینکه به نظرم گیر این حرف نباش خیلیا هستن که لاغری ولی چربی خون دارن زیاد ملاک قرار نده ولی اگر مدلی که دوست داری رو باهاشزندگی کن و نزار کسی بهت چیزی بگه🥲

آره به نظرم خیلی کیوتن‌ و اینکه به نظرم گیر این حرف نباش خیلیا هستن که لاغری ولی چربی خون دارن زیاد ...

من خودم لاغرم و راضی 😁 ولی خب اونا هم بامزه ان 

دیدم کسی تپل و انتخاب نکرده بگم از نظر خیلی ها قشنگن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من خودم لاغرم و راضی 😁 ولی خب اونا هم بامزه ان  دیدم کسی تپل و انتخاب نکرده بگم از نظر خیلی ه ...

ممنونم از نظرت❤️