2777
2789
عنوان

ب رفیقم تولدشو تبریک بگم یا نه؟

239 بازدید | 39 پست

ببینین ..پارسال باهاش توی یک سرویس بودم.و اون ازم یکسال کوچیکتره..هر سری تو حیاط مدرسه منو میدید بغلم میکزرد و بوس و فلان...گاهی هم چون من بهش محل نمیدادم لج میکرد و نادیده میگرفت منو..ولی بیشتر اوقات بغلم‌میکنع ..

دی ماه‌هم خودش بهم توی اینستا درخواست داد.مطمئنم استوری میذاره امشب‌.خیلیییی صمیمی نیسم باهاش ولی خب اوکیم باهاش تا یه حدی...(پازسال صمیمی بودم و خیلی خلوچل بازی دراوردم پیشش😂برا همین باهام راحته)خیلییییی هم دوسش دارم.عشق منه اصلا..ولی روم نشده تا حالا ک بهش یگم دوستت دارم و برام با ارزشی..حللا تولدشو تیبریک بگم؟ یا نه؟ چی بگم بهش؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تبریک بگو بهش وقتی دوستت داره خوشحال میشه

هم مدرسه مگه نیستین ؟

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
بگو😕

اینم بگم ی سال کوجیکتره ازم و سال بعد من از این مدرسع میرم و دیگ همو نمیبینیم..

بگم تولدت مبارک قشنگم.بهترینا رو تجربه کنی امسال؟

معلومه که باید تبریک بگی تولدشو 

ما حتی به دوستای معمولی و اشناها هم وقتی میفهمیم تولدشونه ی تبریکو میگیم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خیلی آدم خود خواهی هستی به تبریک بگی چیزی ازت کم نمیشه نه

خودخواه نیستم.تو توی دل من نیستی.مث چشاام از دور از رفیقم‌مراقبت میکنم..قلب منه.

حداقل ب من ک اینطورم این حرفو نزن..

حرفت بی نهایت زشت وناراحت کننده بود..تومنو نمیشناسی قضاوتم نکن

خب تبریک بگو بهش وقتی دوستت داره خوشحال میشه هم مدرسه مگه نیستین ؟

هستیم اینم بگم ی سال کوجیکتره ازم و سال بعد من از این مدرسع میرم و دیگ همو نمیبینیم..

بگم تولدت مبارک قشنگم.بهترینا رو تجربه کنی امسال؟

اره بگو

بنظرت بد نیس؟

خیلییی استرس میگیرمم اینجور مواقع‌.کاش باهاش راحت بودم و بغلش میکردم و میگفتم ناراحتم ک دیگه نمییبینمت ولی بدون بعترین رفیقمی و کلی دوستت دارم