2777
2789
کسی نیست ؟

عزیزم اسی تاپیک رو قفل کرد گفتم اینجا جوابت رو بدم بی احترامی نشه

زن پسرخالم از قبل ظرف ها و جاروبرقی رو برای جهزیه ش خریده بود چون شاغل بود کم کم میخرید تا خانوادش بعدا نخواد فشار بهشون بیاد وقتی هم پسرخالم رف خواستگاری قرار شد فرش و تخت خواب و یه دست از مبل های خونه رو عروس بخره چون خونه پسرخالم بزرگ بود دو دست مبل نیاز بود اما خانواده عروس گفتن عروسی نگیرین سال ها قبل پسرشون فوت کرده بود یکی از خواهر برادرهای دیگش هم عروسی نگرفته بودن

دیگه خالم اینا اول راضی نبودن بعد ک راضی شدن گفتن پس دیگه چون عروسی نیس فرش و مبل و تخت خواب هم ما بگیریم یه مقدار هم پول دادن بهشون ک اول زندگی کمکشون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسی تاپیک رو قفل کرد گفتم اینجا جوابت رو بدم بی احترامی نشه زن پسرخالم از قبل ظرف ها و جاروبر ...

ممنونم مهربون 

چه خوب که دوتا خانواده توافق کردن باهم کاش همه خانواده ها از بچه هاشون موقع ازدواج حمایت کنن و نگن به ما چه و طرف مقابل باید اینو بخره و اونو نخره .....