2777
2789
عنوان

طلاق یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 53 پست

به نظرم خیلی کم اتفاق میوفته که دونفر بدون اختلاف و دعوا طلاق بگیرن 

اونایی هم که میگن ما داشتیم تو اقوام احتمالآ از زندگی اونا خبر نداشتن و اون دونفر مثل خیلی های دیگه داشتن ظاهرسازی وآبرو داری میکردن

خدایا برام معجزه کن منو به آرزوم برسون میدونم که توام میخوای منو به خواسته هام برسونی💫
ن ما اختلافاشون رو میدونیم دختره امروزیه پسره مذهبیه بهم نمیخورن و جدا شدن 

پس بی دلیل نبوده دیگه 🥰

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چرا عزیزم؟

ببین زندگی که با دروغ شروع بشه فایده ندارد

بعدش همش پشتمو خالی می‌کنه

تیپش و نوع حرف زدنش  هیچیش شبیه من نیست در صورتی که روز اول اومد خواستگاری اینجور نبود

من عاشقش نبودم با حرفاش کم کم دلبستم بهش

تاپیک قبلیتون رو‌خوندم...آخه بدون دلیل؟؟؟

دلم واسه خانمتون میسوزه..یه جورایی یاد خودم افتادم😭😭و اون روزای سخت...چرا آخه؟؟دلیلتون چیه برای جدایی؟

برید زوج درمانی،مشاوره..آخه اون دختر بیچاره با عشق و علاقه با شما وارد زندگی شده..میدونید چه ضربه ای بهش وارد میکنید؟؟؟نابود میشه..خصوصا اگر دوستون داره..

نزارید زندگیتون الکی خراب شه ...همسرتون چه مشکلی داره مگه؟؟البته اگه دوس دارید بگید

ببین زندگی که با دروغ شروع بشه فایده ندارد بعدش همش پشتمو خالی می‌کنه تیپش و نوع حرف زدنش  هی ...

چند سالِ ازدواج کردین؟

بچه ام دارین شما؟

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

عقدم عزیز شکر خدا باکره هستم

باز خداروشکر کِ زود متوجه شدی عزیزم 

انشالله بهترین ها در انتظارت باشه

فدات دعا کن واسم تصمیم درست بگیرم

چشم...الهی آمین عزیزِ دلم 

بله پسر دایی شوهرم ی هفته قبلش خونشون بودیم بچه هم ندارن چند روز بعدش شنیدیم طلاق گرفتن و دختره با ...

فهمیدین که بین خودشون دعوایی چیزی بوده یا نه، به این نتیجه رسیدن برای همدیگه خوب نیستن؟

فقط یه مورد دیدم بدون بحث و دعوا جدا شدن  بقیه موارد همه با دعوا و بحث بوده

در مورد اون ی مورد میتونی بیشتر توضیح بدی؟ 

هر دو طرف به این نتیجه رسیدن که طلاق میخوان یا نه یک طرفه بوده؟

در مورد اون ی مورد میتونی بیشتر توضیح بدی؟  هر دو طرف به این نتیجه رسیدن که طلاق میخوان یا نه ...

آره خیلی طبیعی بعد چند سال زندگی به این نتیجه رسیدن

که به درد هم نمیخورن و طلاق بگیرن اتفاقا خیلی دوستانه جدا شدن جشن طلاقم گرفتن 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

آره هست بدون دعوا میبینن که کلی به تفاهم نمیرسن و بهم نمیخورن ساده طلاق میگیرن

منم مدتیه به طلاق فکر میکنم ولی نمیدونم چطور باید با خانمم مطرحش کنم

کلا از اول هم ازدواجمون اشتباه بوده دعوای خاصی هم نداریم ولی کاملا دچار روزمرگی شدیم 

هم من لایق رابطه بهتری هستم هم خانمم

نمیخوام الکی همدیگه رو فقط تحمل کنیم و فقط بخاطر این که طلاق نگیریم با هم زندگی کنیم

خانمم ولی این رو نمیبینه که نه من دوستش دارم نه اون منو دوست داره

من نمیخوام با دعوا و روی بد از هم جدا بشیم 

نه اون ادم بدیه و کار اشتباهی کرده نه من

برای همدیگه نیستیم...