2777
2789

اومدم نتیجه تاپیک قبل رو بزارم (خب چون خودم معمولا نسبت به نتیجه تاپیکا و راهنماییا کنجکاو میشم گفتم بزارم)

خودم که دیگه دوس نداشتم برم ولی خیلیاتون گفتید برو و همون لباس رو بپوش بفهمن رئیس کیه 😂 

قرار شده بود مادرشوهرم بیاد دنبالم و باهم بریم که تا ساعت ۸ خبری ازش نشد(اذان هم گفته بود قطعا افطار صرف شده بود دیگه) ! من گفتم شاید شوهرم بهش گفته که خانمم نمیاد تا مادرشوهرم اشتباها به خط خاموشم زنگ زده 

بعدش به شوهرم زنگ زده که چرا عروس خاموشه اونم گفته حالش خوب نبود (باهام هماهنگ کرد)

چون خیلیاتون گفتید به حرف بقیه اهمیت نده ولی برای نظر شوهرت احترام و ارزش بزار 

به شوهرم پیام دادم و گفتم من فقط نظر تو برام مهمه و نظر بقیه مهم نیست 

چون تو دوست نداری باهم میریم دوتا مانتو دیگه میخرم  

یکی برای نوروز یکی دیگم برای عید فطر قبول کرد و یه شومیز سفید بلند تر دیگه جایگزین شومیز قبلی کردم (فرقش فقط ۴ انگشت بود ولی دهن بقیه رو بست )

ولی درس عبرت شد برام فقط با خودش برم خرید 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

یعنی اگه ب انتخاب و سلیقه ی خودتون خرید کنید بعدش براتون درس عبرت میشه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که به تفاهم رسیدید خوشحالم برات

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یعنی اگه ب انتخاب و سلیقه ی خودتون خرید کنید بعدش براتون درس عبرت میشه؟

به اعصاب خوردی بعدش نمی ارزه 

زیاد سخت گیر نیست به اون صورت ولی خودش باشه بعدش عیب و ایراد نمیزاره 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
به اعصاب خوردی بعدش نمی ارزه  زیاد سخت گیر نیست به اون صورت ولی خودش باشه بعدش عیب و ایراد نمی ...

اینم حرفیه ولی همیشه با این فرمون جلو نرو

اینطوری ارامشو فقط جایی پیدا میکنی ک خودت نباشی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

باید میپوشیدی تا عادت کنن... شما هم بهش بگی دکمه ها تو تا بیخ ببند گوش میده؟

اره اون خیلی حرف گوش کنه خوشبختانه😂

نیومدن دنبالم متاسفانه خطم خاموش بود

دوستان هم گفتن خرج بزارم رو دستش تنبیه بهتری هست 😀

چندسالشه؟؟؟ شوهر من تا ۲۵ سالگی به جلو باز بودن مانتومم گیر میداد😂 الان دیگه کلا من چیزی به اسم م ...

۲۴

کلا رو مسئله کوتاه بودن مانتو خیلی حساسه (حالا خوبه هیچی با..ن ندارم 😂😂😂 الکی گیر میده )

بقیه جوانب مهم نیست