2777
2789

سلام خانما بینی من انحراف داره بخوام عمل کنم در کنارش عمل زیبایی انجام میده دکتر برام ؟ تقریبا با چقد هزینه ؟ اگ ساری دکتر خوب ک با دولتی کار کنه لطفا بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم این راهی ک تو میخوای بری دکترا اسفالت کردن 

همون هزینه ای ک برا بقیه میگیرن شاید ی چی بالاترش واسه تو بگیرن

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
گلم این راهی ک تو میخوای بری دکترا اسفالت کردن    همون هزینه ای ک برا بقیه میگیرن شاید ...

دخترخالم انحراف و زیبایی رو باهم انجام داد چن سال پیش ک عمل بینی ۸ بود اون دولتی رف با ۳ تومن 

عزیزم شما کلا باید بری دکتر زیبایی عمل کنی  انحراف بینی و زیبایی معنا نداره...چون در همه صورت ...

خب میگم برم متخصص بینی خود بیمارستان دولتی برا انحراف رایگانه عمل نهایت یک تومن بد ب دکتر بگم زیبایی هم انجام بده ی مبلغ کمی بگیره 

خب میگم برم متخصص بینی خود بیمارستان دولتی برا انحراف رایگانه عمل نهایت یک تومن بد ب دکتر بگم زیبایی ...

میفهمم چی میگه نه گلم همچین کاری نمیکنن

یعنی حتی نخوای زببایی باشه هم همچین کاری انجام نمیدن

کلا انحراف هم پول زیبایی میگیرن انجام میدن

بله بخوای 3جای دیگه سینه باشن هم همزمان انجام میده، جدیدا زیاد شده، هزینه عمل کمتر بشه 

نگاهدمن انحراف دارم ک بیمارستان دولتی رایگانه نهایت ی تومنه دکتر متخصص هم مال خود بیمارستانه بهش بگم زیبایی هم انجام بده تقریبا چقد اضاف ازم میگیرع