2777
2789

بچه ها دیدید کره ای ها چقد پوستشون سفیده و زیر چشاشون گود نیس

یا همین ایرانی های خودمون بعضیاشون چقد زیبان و پوستشون سفیده و خوبه

حالا من پوستم سبزه اس و اعتماد به نفسم خیلیییی پایینه از صفرم پایین تره 

میشه راه حلی یا تجربه ای که داشتین برای سفیدی پوست بگین؟

پر شدن گودی چشم هم همینطور ؟

همگی جواب بدین لطفااا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بعضی پوستا روشن و شفاف شدن گلاب خیلی خوبه و سیاهی زیر چشم هم ی سری چیزا رو قاطی کنی بزنی خواستی ...

بیزحمت بگو

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

بهت بگم الکی خودتو با عکس و فیلمای الکی نباز

همشون یه مشت فی*لتر حالا بازهمخهستن خیلیا بدون فیل‍*تر

ولی از نظرم خیلی اشتباهه که بخاطر یه همچین چیزایی میگی اعتماد به نفسم اومده پایین

بیزحمت بگو

برای سیاهی زیر چشم آب  یدونه خیار و یک قاشق نشاسته و یک قاشق ماست قاطی میکنی میزاری یکم رو حرارت بمونه بعد هر شب قبل خواب میزنی زیر چشمت داخل چشمت نره فقط س ماه باید استفاده کنی

باید روتین داشته باشی یک شبه هم جواب نمیگیری طولانی مدت متوجه تغییراتت میشی 

من شب قبل خواب صورتمو با فوم میشورم آبرسان میزنم 

صبح با آب سرد خالی میشورم خیار خیلی خوبه زیر چشم سفید میکنه من هفته ای دوبار خیار رو کل پوستم میزارم خیلی سفید میشه یخ میزارم بیرون میرم ضد آفتاب بی رنگ میزنم

من زیاد بلدم ولی فلن توجادم سختمه تایپ

هر وقت تونستی حتما بگو 

کره ایا کلی کرم میزنن روی پوستشون و فیلم هاشون همه فی. لتر داره پوستت خیلی زیباعه پوست سالم زیباست ...

ولی بعضیاشون خیلیییی سفیدن 

بعضیا خودمم دیدم کلی کرم و ضد افتاب و.. میزنن

ولی بعضیاشون خیلیییی سفیدن  بعضیا خودمم دیدم کلی کرم و ضد افتاب و.. میزنن

میدونی اونا کلا ب واسطه تغذیه اشون و ارثشون پوست بهتری دارن

اکترا غداهای بخار پز و دریایی و کم چربی میخورن

حالا مقایسه کن با غذاهای ادویه دار و چرب ایرانی