2777
2789

برای اولین بعر ماهی شیر جنوب درست کردم خیلی گوشتش سفت بود چیکار کنم نرم بشه 

اول تو نمک خوابوندم بعد شستمش و بعدش با دستمال خشکش کردم بعدم سرخش کردم (بدون ارد سوخاری)   اصلا بوی بد نمیداد ولی گوشتش سفت بود خوشم نیومدم دفع دیگه میخوام بهش پیاز و ابلیمو بزنم ببینم بهتر نمیشه. از هر کی پرسیدم گفت ابلیمو نزن خوب نمیشه 

با ابلیمو مزه دار کنین خیلی خوب میشه ...

ماهی شیر به دلیل سفت بودن در قلیه ماهی به کار میره ...

اگر ماهی شیر را میخوای سرخ کرده بخورید، به نظرم دورچین براش بذارید....مثلا سبزی ماهی سرخ کنین و داخلش رب انار بزنین بذارید کنار ماهی ...

فلفل دلمه ای هم خوبه کنارش

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فقط ماهی شیر میخوریم ۲ ساعت داخل آبلیمو پیاززردچوبه میخابونم تو مخلوط ادویه و آرد میغلطونم سرخش میکنم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

عزیزم ماهی شیر که سفت نیست

ما خودمون جنوبی هستیم

ماهیت بشور،نمکش بزن ،نیم ساعتی بزار یخچال 

بعد بغلطون توی آردی که بهش زردچوبه ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز و ادویه کاری زدی،بعد بزار توی روغن داغ

واقعا ماهی شیر خوشمزه ست

البته ما جنوبیها ماهی شیر کوچیک نمیپسندیم

عاشقتونم بچه های گلم

اول ماهی رو می شورم بعد نمک میزنم میزارم بمونه بعد دوباره میشورم ....پودر سیر و زردچوبه و کاری و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه رو توی آرد گندم قاطی می کنم به ماهی میزنم بعد سرخش می کنم...یکم پیاز سرخ می کنم با یه مقدار سیر و سبزی قلیه ماهی رو توش تفت می دم بعد تمر هندی رو آب می کنم اضافه می کنم بعد یه قاشق آرد رو توی آب حل می کنم و اضافه می کنم

ماهی شیر سفت نیس احتمالا تازه نیس واسه همینه ک سفت هست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

شیر برای قلیه خوبه

ولی اگه قلیه دوس نداری میتونی وقتی سرخش کردی یه کم در تابه رو بذاری تا به قولی دم بیاد یا اینکه با سبزی ماهی و سیر و پیاز تفتش بدی بذاریش لای پلو

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔