2777
2789

فامیلای من هر کدوم دعوت میکنند شوهرم میگه من تازه دیدمشون حوصلشونو ندارم یا چرا جدا به من زنگ نزدن منو ادم حساب نکردن ومن همیشهه میذاره تو عمل انجام شده وکلی استرس وناراحتی میکشم اونروز وهرچی میگم بیا بریم میگه نه

ودرنهایت هم نمیریم

امشب هم خواهرشوهرم دعوت کرده

با اینکه از جمعه هرشب ماهمو دیدیم امشب هم مشکلی ندارم ببینمشون ولی دلم میخواد به شوهرم بفهمونم رفتارش درست نیست ومن بگم چون جداگونه به من زنگ نزد و به من احترام نگذاشت نمیام و چووون از این هفته هر روز همو دیدیم دیگه دلم نمیخواد ببینمشون

ونرم وبعد همه هی از شوهرم بپرسن چرا نیومدین وحس خجالتی که من همیشه داشتم بگه شرمنده کاری پیش اومد

بنظرتون تلافی بکنم؟ حداقل یکم دلم خنک بشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

خواهر نمی‌خوام نظری منفی بدم خدایی نکرده دعوا بشه 

ولی من بودم میکردم اینکارو اگه با حرف نمی‌فهمه با عمل تلافی میکردم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر نمی‌خوام نظری منفی بدم خدایی نکرده دعوا بشه  ولی من بودم میکردم اینکارو اگه با حرف نمی‌ف ...

من همیشه همه جاااا میرم باهمه کنار میام

حتی هر روز ببینمشون گرم میگیرم دلم میسوزه عموم دعوت میکنه یا عمه ام کلی احترام میذاره

شوهرم میگه من بت گفتم نمیام خوشم‌نمیااد وفلان

هیچییی حرف روش اثر نداره 

میخوام حرفای خودشو بگم ولی دعواهم نمیخوام درست کنم فقط بگم حوصلشونو اصلاااا ندارم دلم براشون اصلاااا تنگ نشده

وجایییی که به من بی احترامی کنند جدا زنگ نزنن اصلا نمیرم

خودم باید برای خودم ارزش قایل باشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نه قطعا خوب نیست

اما تو مهمانی ب و با لبخند و یه ظرف میوه بشین کنارش و همینا رو بهش بگو 

که نخواستم این حس شرمندگی که خودم بارها تجربه کردم رو تو ام داشتی

و بگو الانم بخاطر تو اینجام

اگر عاقل و باشعور باشه خودش میفهمه 

https://eitaa.com/ehsaniiii68کانالم*خانم معلم*

نه قطعا خوب نیست اما تو مهمانی ب و با لبخند و یه ظرف میوه بشین کنارش و همینا رو بهش بگو  ک ...

این عالی بود ولی شوهرم نمیفهمه میدونم