2777
2789

🥲

میگه سواد دارت کردم کارام کنی

زورش میاد بره کارت ملیش درست کنه .

من کلا ۲ روز میام استانمون

قبلا خیلی کمک بودم

اما هر سال اخلاقاش داره بدتر میشه جوری که کنار میام

خدا کنه یه همسر خوب نصیبش بشه اخلاقاش خوب بشن

شوهر گیر مامانت بیاد،🤔

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرتون فوت کردن؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

منم یه پسردارم احساس میکنم خیلی تنها میشم ـیه دونه بچه داشتن خیلی بده

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
بله خیلی ساله

خدارحمتشون کنه

مامانت جوونه انشالله یه همسر خوب پیدا میکنن

خب شاید خودشون نمیتونن و البته ک همیشه ام وظیعه شما نیست ولی فک کتم با بالا رفتن سن اخلاق بد میشه و ...

می‌تونه

حوصله نداره . 

کاری به انجام دادنش ندارم

ولی زشته به همسرم این مدلی میگه . 

منم یه پسردارم احساس میکنم خیلی تنها میشم ـیه دونه بچه داشتن خیلی بده

من خیلی آدم قوی ای هستم و تلاش می کنم یع سری چیزا مهم نباشه . 

ولی تنهایی واقعا سخته

همه چیز رو دوش من

حالا چند سال دکتراش خودش می‌ره

زیادی همه چی انداخته بود گردن من