2777
2789
عنوان

بچه توروخدا بیاید

119 بازدید | 12 پست

میگم من بابام از ارتفاع کم افتاد پایین دستش ضربه خورد حدودا دو ماه پیش بعد بعد رفت عکس گرفت دکتر گفت نشکسته ولی کش اومده الان خیلی درد میکنه باید چیکار کرد میشه بگید من نگرانشم از درد نمیتونه بخوابه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم انگاری گفته تاندون

دکتر نگفت باید گچ بگیره؟

اگه درد داره و آسیبشو دکتر تشخیص نداده برید پیش یه دکتر دیگه

بلایی که سر من اومد سر شما نیاد. مچ پام آسیب دید رفتم دکتر نفهمید گفت هیچی نیست تا بدتر شد باز رفتم دکتر ام‌ارای و فیزیوتراپی و کلللی خرج روی دستم گذاشت تا الانم که حدود ۸ماه میگذره هنوز ورم و التهاب داره. بخاطر همین پام نتونستم برم سرکار خدا میدونه چقدرررر اذیت شدم و بی‌پول😭😭😭

من که پام آسیب دید و اون دکتر احمق نفهمید میتونست گچ بگیره یا قوزک‌بند بنویسه برام خدا ازش نگذره

برید پیش دکتری که فلوشیپ داره مثلا اگر شانه هست برید پیش فلوشیپ شانه که تخصص داشته باشه بفهمه

توکل به خدا🌿
چشم عزیزم حتما

اینم بگم که ورم رو شما با چشم تشخیص نمیدید دکتر میفهمه

الان پای من که اسیب دیده از اون یکی پام کوچولوتره ولی آخرین باری که رفتم دکتر توی معاینه گفت هنوز ورم داره

پس اگه علامت داره مثل درد اصلا سرسری نگیرید که کهنه بشه دیرتر خوب میشه

توکل به خدا🌿
اینم بگم که ورم رو شما با چشم تشخیص نمیدید دکتر میفهمه الان پای من که اسیب دیده از اون یکی پام کوچو ...

اها اره بهش گفتم حالا بازم باید بره پیش سه دکتر دیگه این دکتره اصلا خوب نبود