2777
2789

چندین سال بهترین تولدو براش گرفتم 

سورپرایزش کردم همه سال 

ویلا لب اب ویلاجنگلی جمع اشناها فامیلا دوستاش

کادوی گرون قیمت 

ولی هیچوقت برا تولد من برنامه ریزی نکرد کارایی که من کردمو نکرد نهایت خانواده منو خودشو گفت بالاصلاح سورپرایزش این بود و کادوهاش همش پول اونم پونصد ی تومن دوتومن ازامسال تصمیم گرفتم که فقط برا خودم ارزش قائل بشم سال بعد نهایتش دونفره خونه خودم بگیرم و کادوی ارزون

شماهم اولین تولدو بهترین شکل بگیر اگه اونم امسال برات ارزش قائل شد سالهای بعد تکرار کن و بهترین باش اگه نکرد هیچوقت اشتباه منو نکن

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین سال بهترین تولدو براش گرفتم  سورپرایزش کردم همه سال  ویلا لب اب ویلاجنگلی جمع اشنا ...

چقدر دلم گرفت از متن تون 

خدایی حق داشتید

ممنون عزیزم از اینکه تجربه تو باهام در میون گذاشتی چشم حتما

اون کادوی خوشگل موشگل چیهههه تو همین گیرم دقیقا😂😂😂

چیزای مورد علاقش

تیشرت یا لباس

ساعت

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

چقدر دلم گرفت از متن تون  خدایی حق داشتید ممنون عزیزم از اینکه تجربه تو باهام در میون گذاشتی ...

قربونت برم اخرین تولدمم یکی ازبدترین شبای زندگیم بود با گریه گذشت کادوشم که پول بود گذاشتم ر‌و میز دوروز بود دید برنمیدارم برداشت از امسال قسم خوردم و به خودم قول دادم که برا هرکسی همونقدر ارزش قائل بشم که میشه وگرنه توهم برمیدارتشون فکر میکنن داستانیه،واقعیتش من عاشق تولد و سورپرایز و مهمونی بودم ولی دیگه بدم اومد دیگه اشتباه نمیکنم تجربم بهم میگه همیشه تو نباید صدتو بزاری یجاهایی باید صفر باشی ببینی طرفت برات صدشو میزاره وسط یا نه، وگرنه میشه یکطرفه،هیچ یکطرفه ای هم خوب نیست 

انشاالله خوشبختترین باشی و همسرتون لایق این ذوقت باشه عزیزم ارزوی خوشبختی میکنم برات ♥️امیدوارم ناراحت نشده باشی اسم تولد اومد یاد حماقتام افتادم و تایپ کردم بازم معذرت عزیزم

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم