مرسی گلم ولی با همین طلا تونستیم بخریم هرچقدر پول دستم میومد میدادم طلا اصلا منتظر نباش افتم کنه بازم مطمئن باش سال بعد پولت دوبرابر یشه
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینجوری میره بالا تا پولت میرسه بخر زن دایی من این کارو کرد ماشین خرید طبق تجربم دارم میگم
در دراز مدت که قطعا سوددهی داره،آخه این چند روز خیلی نجومی رفت بالا،میگم یعنی امکان نداره یکم اصلاحی داشته باشه،به هرحال اخبار سیاسی هم بی تاثیر نبود،یکم از این جریانات دور بشیم امکان نداره پایینتر بیاد مثلا۳۲۰۰ بشه؟
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد