2777
2789
عنوان

بازم پری😳

48 بازدید | 6 پست

سلام عصر نوبت دارم ولی فکرم خیلی مشغوله

بهمن سال پیش پری نمیشدم با اینکه قبلش منظم بودم باردارم نبودم با امپول پری شدم ماه بعدشم خوب بود الان 1 روز پاک بودم روزه گرفتم 

امروز باز پری ام😐

نگران شدم بسیاااااار😥

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

هورمونات بعم ریخته

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه دو بار پری شدم، تازه قصد کرده بودم احیا رو روزه بگیرم بعد یه هفته پاکی باز پری شدم

چرا من خیلی دلواپسم شما نرفتین دکتر

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

هورمونات بعم ریخته

بخاطر امپوله اخه وسطای بهمن امپولو زدم تا الان؟؟؟!!!

منم روز ۱۸ سیکل پریود شدم خاکبرسرش معلوم تیس چ مرگشه

عجب😑

حالا جلوتر شدی شاید گرمی زیاد خوردی یا بخاطر رمضان ریتم خوابت ریخته بهم اینم ی جور استرسه 

با ورزش خاصی شرو کردی

یا خونه تکونی ...