2777
2789
عنوان

استرس و اصطراب

79 بازدید | 11 پست

کسی هست اینجا اضطراب و ترس شدید داشته باشه هراز چندگاهی که یه اتفاقی میفته و یکم مضطرب میشم اونقدر ازش میترسم و میخوام ازش فرار کنم که بدتر میشه تپش قلب میگیرم معدمم که سالهاست بابت استرس داغونه بیخواب میشم بیحوصله همش فکرای ترسناک تو سرم میاد.زندگیم مختل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دارم بهش میگن اظطراب فراگیر من هرچند مدت مثلاً وقتی مریض میشم یا یه مشکلی واسم پیش میاد حالم خیلی بده میشه مرگ و جلو چشمام میبینم نمیخایم اصلا چیزی نمیخورم راه میرم همش گریه میکنم .الآنم دارم قرص میخورم با قرص کنترل میکنم 

چرا یکمی مدیتیشن ث کارایی که ذهن و جسمتوووو اروم میکننن انجام نمیدی؟؟

انجام میدم حتی مشاوره هم میرم اما این مورد انگار خیلی زمانبره درمانش یا شاید دارو لازم داره

اره من دارم بهش میگن اظطراب فراگیر من هرچند مدت مثلاً وقتی مریض میشم یا یه مشکلی واسم پیش میاد حالم ...

دقیقا منم همینم دارم زندگی عادی مو میکنم یهو با کوچکترین چیزی همه چیم میریزه بهم انگار زندگی برام تموم میشه.  

انجام میدم حتی مشاوره هم میرم اما این مورد انگار خیلی زمانبره درمانش یا شاید دارو لازم داره

اره اگر شدتش بالا باشع دارو لازمه

و زمان بره

منم خیلی استرسیم ولی الان خیلی بهتر شدم.

دقیقا منم همینم دارم زندگی عادی مو میکنم یهو با کوچکترین چیزی همه چیم میریزه بهم انگار زندگی برام تم ...

وسواسی هم هستی ؟من وسواس فکری هم زیاد دارم وقتی اظطرابم برمیگرده وسواسای‌فکری هم اضافه میشه 

دارو هم مصرف میکنی شما

نه اصلا

البته دکتر قلب رفتم بهم یه کپسول گیاهی داد سنبل الطیب 

اینا داره ولی کم میخورم

اینم بگممم منِ بیچاره توی جنگم الان برای همین وقتی حمله میکنن خیلی بدتر میشم کلا به صداهام حساس شدم🤦🏻‍♀️

نه اصلا البته دکتر قلب رفتم بهم یه کپسول گیاهی داد سنبل الطیب   اینا داره ولی کم میخورم ...

ای وای چقدر بد.شما کجا زندگی میکنی

همینکه ادم بدونه تنها نیست و خیلیا شرایط مشابه دارن یکم امیدوار میشه