2777
2789
عنوان

این چه اشتباهی بود کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست

اشتباه گرفتن احساسات ممکنه برای همه پیش بیاد.
خودتو سرزنش نکن و منطقی که الان بهش رسیدی رو جدی بگیر.
به نظرم با یک صحبت منطقی شروع کن و بگو که فعلا امادگی برای ورود به یک رابطه رو نداری و چون احساسات طرف مقابل برات مهمه، این مسئله رو انسانی میدونی که احساست واقعی خودتو بهش بگی.پس قبل از ادامه دادن و گرفتن وقت همدیگه بهتر دونستی تا حرفاتو بزنی.
براش ارزوی موفقیت کن و بگو این صحبت ها به منظور قطع ارتباطا کلی شما نیست و ایشون برایتون شخص قابل احترامی میمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی اون می.ف دوست دارم و اینا منم بهش میگفتم منم الکی ها خاک تو سرم تازه صب چتامو خوندم گقتم خدای ا ...

😐😐😐😐

دختر خوشگلم پیاماتو حذف کن و کلا کات کن

این آقا چقد هوله احمق

تا ابد به یادتم پدر🖤💔

اشتباه گرفتن احساسات ممکنه برای همه پیش بیاد. خودتو سرزنش نکن و منطقی که الان بهش رسیدی رو جدی بگیر. ...

خیلی اینجوری خوبه بگم بهش

واییییییییییی من دیشب بدون فکر  اوکی رو دادم گفتم قبوله قول میدم تا تهش باهاتم تازه تو چت دیدم بخدا اصن نمیدونم چجوری اين حرفارو زدم واای

خیلی اینجوری خوبه بگم بهش واییییییییییی من دیشب بدون فکر  اوکی رو دادم گفتم قبوله قول میدم تا ...

این اتفاقات تو زندگی فقط باعث بیشتر شدن تجربیاتمون میشن، از این دید بهش نگاه کن.
الان که زود متوجه شدی سریعتر اقدام به جلوگیری از ادامه دار شدن یک رابطه سمی رو انجام بده.
درود بهت که زود متوجه شدی.
نگرانش نباش طبق صحت بدیت این آقا اونقدرا هم بالغ و متشخص نیست و تو میتونی از جملات منفی خودش برای ادامه ندادن این مسیر استفاده کنی