2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شش ماه مبگذره ک حساباش مسدود بشه اخه تا اون موقع ک خالی میکنه حساب رو

منکه شش ماه طول کشید  بعدشم اونجوری نیس کل مهریه رو بجا بدن بهت  اعتراض میزنه قسطی میشه سالی یکی دوتا میرسه بهت

اول اینکه باید وکیل بگیری که کلاه سرت نذارن فکر کنم یه بیست تومن باید پول وکیل بدی بابت پرونده ی مهریه  شش ماه زمان میبره   حساباشو طی یکماه میبندن البته اگه مهریه ات عندالمطالبه باشه میتونی از حق حبس هم استفاده کنی 

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
 منکه شش ماه طول کشید  بعدشم اونجوری نیس کل مهریه رو بجا بدن بهت  اعتراض میزنه قسطی ...

اره میدونم یه جا نمیدن

ولی این هیچی نداره

اگ مهریه بزارم اجرا حتما حساباشو خالی میکنه

اخرم دادگاه میگه هیچی نداره

اره میدونم یه جا نمیدن ولی این هیچی نداره اگ مهریه بزارم اجرا حتما حساباشو خالی میکنه اخرم دادگاه ...

داداگه ب نفع مرداس کلا   اینقدر اعتراض میزنه  من واقعا دلم از مهریه سیاه دشه  زن باید اول ازدواجش خونه ای ماشینی چیزی بندازه کنار   هیچم مهریه پشتوانه نیس  

اول اینکه باید وکیل بگیری که کلاه سرت نذارن فکر کنم یه بیست تومن باید پول وکیل بدی بابت پرونده ی مهر ...

من الان هزار تومنش هم ندارم

نمیتونم وکیل بگیرم

بنظرت برا مهریه چقد ازم پول میگیرن

داداگه ب نفع مرداس کلا   اینقدر اعتراض میزنه  من واقعا دلم از مهریه سیاه دشه  زن ...

من هیچی ندارم

ولی این زندگی دیگ ارزش نداره

تا الان بخاطر بچه هام موندم

ولی دیگ نمیتونم

اگ مهریه هم نداد نمیخام

فقط  طلاق میخام

پس اگ نخام‌ از راه مهریه برم بنظرتون چکار میتونم کنم

مهریتو بزار اجرا بخاطر بچه هات هی  ی سکه هم ی سکه هست خوبه  خودت کاراشو انجام بده  بدو بدو زیاد داره  ولی فشار و استرس زیادی رو مرد میندازه . ممکنه بهت پیشنهاد توافق و چیزای خوبی بده    خودت برو دنبال کاراش  اول برو محضری ک عقد انجام شده  بگو میخوام  مهریمو اجرا بزارم  بعدش میفرستد یجا دیگه بعدش یجا دیگه   همینجوری طول میکشه دیگ 

پول مفت ب وکیلای بی سواد نده .. 

اگ سوالی داشتی بگو   همین الان برو محضری ک عقد کردین  اون میفرستدت محلی که حسابارو مسدود کنی  

و بعد اگ چیزی داشت گیرت میاد اگ نداشت میری مرحله بعد