2777
2789
عنوان

خواب الودگی حین درس خوندن کنکوریم

162 بازدید | 29 پست

سلام صبح بخیر . من صبح ساعت 6 از خواب پا میشم مشکلی هم ندارم ساعت 7 ک میخام بخونم ی کلمه نمیره تو مخم و خوابم میگیره دقیق ی ساعت میخابم باز . اگه هم دیر تر پاشم باز هم ای روند ی ساعت خواب بعد بیداری رو دارم

میشه بگید چیکار کنم ک خوابم نبره از قهوه هم بدم میاد شنیدم ک خوبه

مرسییی 

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب سرد بزن صورتت 

چقد اب بزنم فایده نداره انگا مخم برا ی ساعته کوک شده

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
چند خوابت نمیبره؟ ۹ پاشو روزی ده دقیفه کمش کن

مامانم ی چیز میگه اگه از 9پاشم حالا اگه بخام توضیح بدم خو هیچییی دیگهه

منم همینطوریم  شیش و نیم پا میشم میخونم تا هشت و نیم بعدش  یساعت میخوابم باز پا میشم درس م ...

شاید. راستش دیگه انگیزه ندارم همش میگم وقت هست واقعا اذیت شدم دیگه

23

هر وقت درس میخونی، یکمی بینش استراحت کن. مثلا نیم ساعت 

پاشو یه چیزی بخور، یکم راه برو تو اتاق و ... دوباره شروع کن.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ینی میگ باید زود پاشی؟

اره میگه باید زود پاشینی بخونی کنکور بیاری چون تنها راه خوشبختیت همینه

هر وقت درس میخونی، یکمی بینش استراحت کن. مثلا نیم ساعت  پاشو یه چیزی بخور، یکم راه برو تو اتاق ...

چشم مرسی عزیز