2777
2789
عنوان

بچه دوم

510 بازدید | 37 پست

سلام خدمت دوستان عزیز.ما یه پسر ۸ ساله داریم .خودم خیلی علاقه دارم یه بچه  دیگه هم داشته باشیم ولی خانمم مخالفه و هی میگه بسه و حوصله ندارمو من نمیتونم و این حرفا .به ظر خودم این بچه تنهاست و نیاز به یه خواهر یا برادر داره.نظر شما چیه ؟

خرم آباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای تاپیک زدن با همسرت صیحبت کن 

شرایط بچه داری رو اسون کن

شیرخشک شده قوطی ۲۰۰ هزار تومن ماهی ۲تومت شیرخشک

پوشک ۲۰۰ تومن ی تومن ماهی فقط پوشک

مهد کودک شده سالی ۳۰میلیون

داری ؟ یا ن ب سبک ۵۰ سال پیش میخای بچه بزرگ کنی با لعاب برنج و بچه بفزستی تو کوچه خودش بازی کنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من دو تا بچه دارم واقعا واقعا سخته!  هم از لحاظ وقت و انرژی که دو تا بچه از آدم می گیره هم از لحاظ مالی که این گرونی ها واقعا اذیت می کنه! هم از لحاظ بدنی بعد زایمان دومین بچه حس می کنم بدنم دیگه اون قدرت و توان قبلی نداره! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!