2777
2789
عنوان

~افسانه‌ متولدین ماه ها...

198 بازدید | 11 پست

• فروردین:فرمانروای ماه‌ها هستند برای همین غرور و سلطه طلبی بالایی دارند

• اردیبهشت: به عنوان صادق ترین و باهوش ترین افراد شناخته میشوند و اکثرا تو شغل های مهم فعالیت دارند

• خرداد:فرمانروای یک قلعه بزرگ هستند و عاشق عیش و نوش و سفر

• تیر:از بهترین جنگجوهای تاریخ هستند و نبرد کردن تو هر زمینه بهشون حس خوب میده

• مرداد:حاکم خورشیداند و خونگرم مزاج و اجتماعی.

• شهریور:از تاجرین بزرگ هستند و هوش بالای اقتصادی دارند و عاشق ثروت هستند

• مهر:در جایگاه دولتی و قضاوت هستند

• آبان:هوش بالای ابان ماهی ها،برای اطرافیان دردسر سازه و سمت‌هایی مثل مشاور داشتند

• آذر:جذابیت یک آذر ماهی باعث حسادت اطرافیانه و اکثرا بهشون خیانت میشه

• دی:حاکم ماه خونسرد و مرموز انرژی مثبتشون اعتماد هر کسی رو جلب میکنه

• بهمن:فرمانروای آب هستند.سخت پسند و اکثرا رئیس هایی میشن که فوق العاده سخت گیرن:

• اسفند:روحیه لطیف و شغل های هنری دارند و زندگیشون سخت و پرچالشه

برید کنار با هوشم زخمیتون نکنم 😏😏😏

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس رزم من کجاست ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨