2777
2789

من باشوهرم دعوام شد تقریبا نصف نصف مقصریم بعد شوهرم وسط دعوا به خانواده ام فحش ناموسی داد منم دلم خیلی شکسته ونمیتونم ببخشمش یادم میفته ازش بدم میاد البته اصلا طلب بخششی هم نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ما وقتی عصبانی میشیم فوش میدیم باتوجه به ادب خانوادگیمون یسریا در حد لیاقت نداری و شعور نداری و احمقی یسریا هم فوش ناموسی میدن 😕😂

دیگه فوش دادنه پیش اومده توعم الان راجبش صحبت نکن بعد چن روز که رابطتتون به شکل اول برگشت بهش بگو که از چنین بی احترامی های خوشت نمیاد و دلت میشکنه 

از این به بعدم سعی کن دعوا رو سریع خاتمه بدی (غرور ایناتم نمیشکنه با اینکار نترس)

باهم حرف بزنید مشکلو حل کنید که کار به فوش و کتک نکشه  

متاسفانه اکثرا مردای ایرانی بخاطر تربیت غلط سریع به سمت دعوا و کتک و فحش میرن 

من از همسرم هرخطایی ببینم مثل اب خوردن میبخشمش  به خدا قسم هرخطایی  برام مهم نیست چه خطا ...

واقعا؟یعنی بعد هرخطایی اگه طلب بخشش کنه میبخشیش؟ایتقدر دوسش داری؟درمقابل ایشون هم نسبت به شما همچین حسی دارن؟

باید بهش میگفتی اول زندگی ..وای مسیتادی توهین کرد زبونشو قیچی کنی ..ده بار بیست بار هر سال خط قرمزتو ...

باورکن بهش گفتم ولی حرف گوش نمیکنه .میگم مشکل ما چه ربطی خانواده ها نداره که فحش میدی ولی بیفایده اس

باورکن بهش گفتم ولی حرف گوش نمیکنه .میگم مشکل ما چه ربطی خانواده ها نداره که فحش میدی ولی بیفایده اس

هی بهش بگو نه با خنده جدی ..بفهمه احترام به خانواده ت از صدتا زندگی کردن کنارش مهم تره ..تکرار کن هی بهش نگو الان دعوامون تموم شد دیگه نمیگه ..

واقعا؟یعنی بعد هرخطایی اگه طلب بخشش کنه میبخشیش؟ایتقدر دوسش داری؟درمقابل ایشون هم نسبت به شما همچین ...

ایشون مثل من خب نیستند ولی چه کنم دست خودم نیست وگرنه دوستم دارند بخششون خب کمتره 

ولی من ذاتم اینجوریه که اگرببینم ناراحته برای بخشش  سریع میگم ناراحتی برای اینکه من نمیبخشمت ؟؟؟ خب بخشیدم اینکه کاری نداره 😅😅