2777
2789
عنوان

راننده های اسنپ و تپسی فوری🚨🚨🚨

1270 بازدید | 22 پست

اجتماع رانندگان اسنپ و تپسی برای اعتراض به وضعیت کنونی 🚨🚨🚨🚨

همه میدونیم اوضاع خرابه.

همه میدونیم تعرفه های تحمیلی بسیار حالمون گرفته تا اونجایی که خیلیا الان اسنپ نمیرن و اعتصاب کردند....

اما مشکل ما نبود اجماع و اتحادیه راننده هاست...

یه کاناله همه بیاید داخلش داخل تلگرام عضو بشید تورو خدا اگر راننده هم نیستید عضو بشید حمایت کنید تا از دست این مافیای توی ایران راحت بشیم..

موفق باشید یا علی🖐️🙏

https://t.me/internet_taxis

آیدی خودم برای دریافت لینک.

https://t.me/internet_taxis

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کی اعتراض کرده راننده ها یا مردم تعرفه زیاده یا کم‌نفهمیدم

قیمت تاکسی ها افزایش داشته اون موقع دولت و شرکت اومدن دخالت کردن اسنپ کم کردن....

یه مسیر نیم ساعتی 50هزار تومان ظلمه 

این شرکت فقط به نفع خودشون و به ضرر راننده و مسافر هست لطف کنید عضو بشید تا حمایت بشه

یه مسیر ۸ دقه ای بدون ترافیک میگیرید ۴۸ تمن ناراحتم هستین ۱۵ درصد هم ک کمیسیون باشه خیلی پروعید

اینطور نیست باور کنید اسنپ تایم رو برای مسافر کمتر از واقع و کجا این خبرا هست اخه

اینطور نیست باور کنید اسنپ تایم رو برای مسافر کمتر از واقع و کجا این خبرا هست اخه

من تایم اسنپ رو نگا نمیکنم مسیر خونه خودم با مادرم ۸ دقیقه هست 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
من تایم اسنپ رو نگا نمیکنم مسیر خونه خودم با مادرم ۸ دقیقه هست 

منزلتون کجاست.......پس ما کجا داریم زندگی میکنیم.....

یه راننده نوشته بود تو شهر دزفول از 13تومان کرایه بالاتر نمیره لطفا حمایت کنید دوطرفه هست

منزلتون کجاست.......پس ما کجا داریم زندگی میکنیم..... یه راننده نوشته بود تو شهر دزفول از 13تومان ک ...

توی تهران پراز کارخونس اونوقت طرف میره اسنپ کار میکنه ی سری یکیشون گفت شغل راحتیه واسه اون از کارم استعفا دادم بعضیام دیگ شورشو دراوردن