2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون اومدم قهر .😞

959 بازدید | 38 پست

باهمسرم بحثم شد بعداز خیانتش روابطمون شل و سفت میشه یه روز خوبم یه روز بد ..

هزار بار بهش گفتم وقتی میبینی حالم خرابه بهم محبت کن تا آروم بشم اونم میره توی عالم خودش

و طلبکار میشه که چرا فراموش نمیکنی چرا به قولت عمل نمیکنی مگه قرار نبود ببخشی

حالا چند روز بود روی اعصابم بود دریغ از یه بغل و ابراز علاقه...

دیشب باهاش بحثی راه انداختم 

خیلی گستاخانه منو مسئول بدبختی‌های  زندگیش کرد.

حالا همیشه از من تعریف می‌کرد که هر چی دارم از توئه

بهم گفت به تو ربطی نداره هر کاری کردم زندگیم مال خودمه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اگه الان بی پولی و بی اعصاب به من ربطی نداره میخواستی پولهاتو به بابات ندی.

گفت به تو ربطی نداره با صدای بلند داد زد

منم گفتم باشه حالا که اینطوره زندگیت مال بابات بچه هاتم مال اونا خودتم برو با هرزه خانوم بچرخ 

گفتم تو رو به خیر و مارو به سلامت .

گفت برو

بعد رفتم آماده بشم گفتم اول خواستم خودمو بکشم خلاص بشم

گفت خب میکشتی

گفتم ارزش نداره به خاطر یه نالایق خانوادمون داغ دار کنم 

میرم سراغ زندگیم

وقتی تصمیم به بخشش می‌گیرین دیگه نباید تو هیچ شرایطی چه عصبانیت چه هر چی به روش بیارین و به اون مسئله اشاره کنین. حتی تو ذهنت هم تا اونجایی که میشه بهش فکر نکن و سعی کن فراموشش کنی و اون موضوع رو نادیده بگیری

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

وقتی تصمیم به بخشش می‌گیرین دیگه نباید تو هیچ شرایطی چه عصبانیت چه هر چی به روش بیارین و به اون مسئل ...

اون در صورتیه که زنیکه ی هرزه جلوی چشمت نباشه هرروز 

داغت تازه تر از دیروز نباشه

ببین مردا تا یه حدی تحملل دارن و منت میکشن زیاده روی کنی میزنن زیر همه چی چون اصلا تحمل اعصاب خوردی ندارن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اگر بخشیدی باید فراموش کنی و دم به دقیقه به روش نیاری چون زندگیت جهنم میشه.اگرم نبخشیدی که باید تکلیفت رو تو این زندگی مشخص کنی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اون در صورتیه که زنیکه ی هرزه جلوی چشمت نباشه هرروز  داغت تازه تر از دیروز نباشه

شما همونی هستی که شوهرتون با مستاجر تون ریخته بود روی هم؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...