یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انوقت شوهره هم همچین جوابی ک این خانوم الان گرفته میگیره... فاتحه ارامش زندگی خونده میشه
،اگه یه روز به زنش گفت فلان کار نکن اونم میگه دلم میخواد ...بعد دیگه هیچی از زندگی نمیمونه...بعد زندگی همش میشه دعوا ..بعد دو طرف دلشون نمیخواد قیافه همو ببینن از خونه میشن فراری ...همیشه مشکلات بزرگ زندگی از همین رفتار های بی اهمیت شروع میشن
اون طرز فکر مسمومه توعه این همه زن بیرون کار میکنن خیلی هم موفقن گرگ هم جا هست در ضمن همه منو ...
من کی گفتم شوهرم زور میگه؟؟؟؟ب نظرم بخاطر همین طرز حرف زدنت هست ک بی احترامی از شوهرت میبینی.برو کارکن کسی جلوت نگرفته بسلامت.بجای اینکه برم بیرون ب یکی دیگه بگم بله چشم نشستم خونه ب بچه ام میرسم میخورم میخابم میگردم حال دنیارو میبرم بخامم کار میکنم شوهرم مخالفت نمیکنه ولی من راحت طلبم اینجوری دوس دارم.درضمن وابسته بودن ب همسر چیز بدی نیست من از همه لحاظ میخامش
اگه دکتر وکیل مهندس تاجر بیزنس وومن باشی لازم نیست به کسی بله چشم بگی با من حرف نزن من در آینده زنی ...
از خدات باشه زنی مثل من بشی ک محاله بتونی از بس بی سیاستی.هم هدفت مهندس شدنه هم یه شوهری کردی اجازه تاکسی سوار شدن نمیده بهت😅تاپیک نزن تا حرف نزنیم برو ب بیزنست برس.خدافیزززززززززززززز
انوقت شوهره هم همچین جوابی ک این خانوم الان گرفته میگیره... فاتحه ارامش زندگی خونده میشه ،اگه یه رو ...
عزیزم تو شرایط زندگی منو نمیدونی من مثل یه بنده ک خدارو میپرسید شوهرمو میپرستیدم
خودمو نمیدیدم فقط برای خوشحالیش قید همه رو زدم تنهایی هیچ جا نرفتم تهش چی موند یه منه افسرده بی اعتماد ب نفس یه شوهر از خود راضی ک بدترین ح فارو میزنه ب من
میدونی چی داغونم نمیکنه
کاری با این محدود کردن ندارم از این میسوزم اینقدر بی عرضم که نمیتونم گم بشم