2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون این حرفو بزنه در جوابش چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
خب ضروری بوده پس باید یا خودش میومد یا اسنپ یا تاکسی میگرفتی. منطقی برخورد نکرده شوهرت، نمیشه که با ...

قلبم درد میکنه همیشه ازین حرفا بهم میزنه 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به همون خاطر الان هفده سالمه دنبال اینم خودم مستقل شم و پول بیارم در ضمن شما ها نون بیار خونتون مرده ...

تو این وضع جامعه بیرون کار کردن زن اشتباهه.خودم قبلا کار می‌کردم یه چیزای دیدم شنیدم یا سرم اومد ک فهمیدم خونه موندن بهترین شغله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این وضع جامعه بیرون کار کردن زن اشتباهه.خودم قبلا کار می‌کردم یه چیزای دیدم شنیدم یا سرم اومد ک ف ...

اون طرز فکر مسمومه توعه این همه زن بیرون کار میکنن خیلی هم موفقن گرگ هم جا هست 

در ضمن همه منو تشویق میکنم با حرف تو عین تو خانه دار نمیشم 

الان اکثر خانمها شاغل شدن 

حقته شوهرت زور میگه بهت چون تو ی زن وابسته ای هستی 

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
حالا اگه شوهر گف میرم سوار تاکسی میشم و خوب میکنم   آنوقت چی ؟؟

انوقت شوهره هم همچین جوابی ک این خانوم الان گرفته میگیره... فاتحه ارامش زندگی خونده میشه

،اگه یه روز به زنش گفت فلان کار نکن اونم میگه دلم میخواد ...بعد دیگه هیچی از زندگی نمیمونه...بعد زندگی همش میشه دعوا ..بعد دو طرف دلشون نمیخواد قیافه همو ببینن از خونه میشن فراری ...همیشه مشکلات بزرگ زندگی از همین رفتار های بی اهمیت شروع میشن

دهه شصتی هستی ؟ چون این دهه خیلی شوهر دوستن اکثرا هم خیانت میبینن ها ولی به خودشون ارزش نمیدن

نه بابا به دهه نیست😂

من ۲۴ سالمه

ولی هر وقت میخوام برم دانشگاه بعد همسرم میگه ماشین ببر(که نمیبرم چون جای پارک نیست) یا میگه خودم میرسونمت قیافم مث خر تیتاپ گرفته میشه

نمیدونم چرا انقد ذوق می کنم میگه میبرمت😐

البته این که رفتن تا خیابون حافظ واقعا کار سختیه برام بی تاثیر نیست تو این موضوع

خیس عرق میشه آدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اون طرز فکر مسمومه توعه این همه زن بیرون کار میکنن خیلی هم موفقن گرگ هم جا هست  در ضمن همه منو ...

من کی گفتم شوهرم زور میگه؟؟؟؟ب نظرم بخاطر همین طرز حرف زدنت هست ک بی احترامی از شوهرت میبینی.برو کارکن کسی جلوت نگرفته بسلامت.بجای اینکه برم بیرون ب  یکی دیگه بگم بله چشم نشستم خونه ب بچه ام میرسم میخورم میخابم میگردم حال دنیارو میبرم بخامم کار میکنم شوهرم مخالفت نمیکنه ولی من راحت طلبم اینجوری دوس دارم.درضمن وابسته بودن ب همسر چیز بدی نیست من از همه لحاظ میخامش

من کی گفتم شوهرم زور میگه؟؟؟؟ب نظرم بخاطر همین طرز حرف زدنت هست ک بی احترامی از شوهرت میبینی.برو کار ...

اگه دکتر وکیل مهندس تاجر بیزنس وومن باشی لازم نیست به کسی بله چشم بگی

با من حرف نزن من در آینده زنی مثل تو نمیشم 

خدافظ 

اگه دکتر وکیل مهندس تاجر بیزنس وومن باشی لازم نیست به کسی بله چشم بگی با من حرف نزن من در آینده زنی ...

از خدات باشه زنی مثل من بشی ک محاله بتونی از بس بی سیاستی.هم هدفت مهندس شدنه هم یه شوهری کردی اجازه تاکسی سوار شدن نمیده بهت😅تاپیک نزن تا حرف نزنیم برو ب بیزنست برس.خدافیزززززززززززززز

از خدات باشه زنی مثل من بشی ک محاله بتونی از بس بی سیاستی.هم هدفت مهندس شدنه هم یه شوهری کردی اجازه ...

خدا نکنه من شبیه تو بشم 

با اصغرت خوش باش 

خدا نکنه من شبیه تو بشم  با اصغرت خوش باش

تو همین اصغرم نداری.خدا ب داد شوهرت برسه دلم براش سوخت با روانی مث تو زندگی میکنه.تو بخای هم نمیتونی مث من بشی چون هنوز خیلی از دنیا عقبی

انوقت شوهره هم همچین جوابی ک این خانوم الان گرفته میگیره... فاتحه ارامش زندگی خونده میشه ،اگه یه رو ...

عزیزم تو شرایط زندگی منو نمیدونی من مثل یه بنده ک خدارو می‌پرسید شوهرمو میپرستیدم 

خودمو نمیدیدم فقط برای خوشحالیش قید همه رو زدم تنهایی هیچ جا نرفتم تهش چی موند یه منه افسرده بی اعتماد ب نفس یه شوهر از خود راضی ک بدترین ح فارو میزنه ب من 

میدونی چی داغونم نمیکنه 

کاری با این محدود کردن ندارم از این میسوزم اینقدر بی عرضم که نمیتونم گم بشم 

از خودم متنفرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستانی که میگن تقصیر خودته، چرا رفتی، گوش بده به حر ف شوهرت و....

مگه برده داریه؟! 

ایشون میگه باید می‌رفته ینی چی که آقا چون نمی‌خواسته خانم سوار تاکسی بشه مقصرش میکنید؟ 

سوار تاکسی میخواد بشه، سوار ماشین دوست پسرش که نمیشه 

"تحمل دروازه جهنمه" 

از خدات باشه زنی مثل من بشی ک محاله بتونی از بس بی سیاستی.هم هدفت مهندس شدنه هم یه شوهری کردی اجازه ...

عزیزم ایشون یکی دیگه بودن باهاش بحث کردی

استارتر منم چرا ب من میپری؟😅😅😅😅غصم یادم رفت دیگه ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40