2777
2789

واقعا دیگه‌دهنمون سرویس کرده من و نامزدم با هم دوست بودیم نامزد کردیم خانواده هامون راضی نبودن با کلی بدبختی به هم رسیدیم مادر شوهرم تو روز خاستگاری گفت خودش حقوق داره و ... ما ک عقد کردیم به پسر ش یه ماشین گرفت که بره سر کار ولی به اسم خودش به اسم ما نزد .. شوهرمم میگه نصف اون پول خودش داده از ۱۵ سالگی کار کرده داده مامانش از طرفی هم موتورش رو هم فروخته بود از اون روز ههی این  مدت میزنه هرچی میشه میگه من ماشین خریدم واستون وظیفته به خونه ما فلان بخری شوهرشم معتاده پرت کرده بیرون خودش از کمیته میگیره اما انقد سیاست داره همیشه ده تا ده تا برنج و روغن زاپاس واسه روز مبادا داره یه روز نشسته بود گریه میکرد من روغن ندارم منم به نامزدم گفتم ده تا ساپاس داره زر میزنه بعد مادر شوهرم برگشته گفته شما گوشه کنار خونه من چیکار دارین درحالی ک من خونه تکونیش اونجا بودم از هر گوشه برنج و روغن .. در میومد.. من هعی با نامزدم ۵ ساله بحثم شده این اون خودش از پس خودش برمیاد پس اندازشم داره به فکر خدت باش.. واسه عروسی دخترش داشت خودش جر میداد این طرف میدوییذ وام برمیداشت قرض می‌گرفت ما میگیم عروسیمونع بد تر اذیتمون میکنن هم خودش هم پسره احمقش (براذرشوعرم ) ک پول خوراکیشم ما می‌دیم پسرشو یا نامزدم میفرسع سرکار نامزدم میگه اصلا کار هم نمیکنه فقط ضرره آخرشم از ما طلب پول میکنن بچه کار کرده .. خونه ساختیم طبقه بالای اونا سن نامزدم کم بود واقعا نمیشد مسنجر باشیم برادر شوهرم کار میکرد کمک میکرد بنایی از ما پول میگرفت

به نامزدم گفتم کابینت بندی کنیم مادر شوهرم برگشته میگه واجب نیست ک گرونه عروسیتون واجبه وقتی پسرش ۳۰ تومن به نمای خونش همون موقع پول می‌داد این حرفارو نمی‌زد در و پنجره عازم گفتم من رنک میزنم در خونشم انداخته رو هزینه های ما تازه میگه بدین نقاش شما کثیف می‌زنین منم میگم داخل خونم واجبه یا نمای خونه مامانت البته دو طبق رو نما زدیم هنوزم به اسم نامزدم نزده هروقنم دعوا میگیرم نامزدم میگع من صلاحم بهتر میدونم میگم فردا پس فردا داداشت از گوشمون میگیرع پرتمون میکنه بیرون .. خلاصه اون روز خونشون بودم به گوشی نامزدم پیام اومد با رفیقش شوخی میکرد رفیق ش می‌گفت بیا بهت گل بدم بکش من دعوا گرفته بودم خونشون مادر شوهرم از بیرون اومد شروع کرد به چرت و پرت گفتم دقیقا اولین روز عید ک باز پسرم میوه خریده دعوا گرفتی کوفتمون کردی اون از ابجیت یکی دیگه رو بدبخت کرده اینم ازتو منمرفتم حیاط با صدای بلند گفتم خفه شو ج...ن.. زدم از خونه بیرون صدای نامزدم میومد ک می‌گفت به تو چه دخالت میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بی ادب حرف زدی ادامه شو نخوندم. وقتی نگاهت به مادرشوهرت خوب نباشه اونم نمیتونه باهات خوب باشه. حتی اگه اون بده تو نگاهتو عوض کن عزیزم به من و شما چه ده تا روغن داره یا نداره.

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چشم استاد همرو میخونیم بیشتر هم ارسال کنید😂

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

میدونی با توجه به چیزایی که گفتی نامزدت حس میکنم بچه ننه است.حالا شاید بگی نه ولی ببین وقتی نمیتونه حرفشو بزنه و وقتی نتونسته یه ماشین و خونه به نام خودش کنه اونم چیزی که خودش خرجش کرده و به مادرش بفهمونه دخالت نکنه مرد زندگی نیست 

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
بد صحبت کردی اخرش

خیلی رو مخمه بخدا گداصفت بازیا رفته رو مخ شوهرم به همسایه بار بیار اینم آورده رفته به طلب این واسه خونش وسیله گرفته .. نامزدم میگه تو عروسی دختر داشتی خدت جر می‌دادی من ازت کمک نمیخام فقط دست از سرم بردار یه مدت

میدونی با توجه به چیزایی که گفتی نامزدت حس میکنم بچه ننه است.حالا شاید بگی نه ولی ببین وقتی نمیتونه ...

بچه ننه هست بدجور بخدا پیر شدم.. میگم برو بزن ب اسمت میگه من از تو بیشتر می‌دونم تو بپوش بخور تا دوتا بچه داشته باشی ب اسم خدتم خونه میزنم 😐😐ههی میگم اون خونه رو خودمون ساختیم باید احساس آرامش داشته باشم خونه خدم یا م های میگه ط دخالت نکن