2777
2789

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

@niniyar_5   سلام‍ نی نی یار جونم من می‌خوام این کاربریم حذف بشه کلا مثل قبل از اینکه عضو سایت بشم کاربری نداشته باشم نمی‌خوام تعلیق بشم می‌خوام کاربریم کلا حذف بشه اصلا نتونم واردش بشم قبلا گفتم تعلیق کردی نمی‌خوام تعلیق بشم

امید وارم فهمیده باشی ❤️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_5 سلام‍ نی نی یار جونم من می‌خوام این کاربریم حذف بشه کلا مثل قبل از اینکه عضو سایت بشم ک ...

سلام نداریم چنین امکانی فقط تعلیق داریم که کاربری باز می مونه همه چی هم تو سایت می مونه و میتونین وارد کاربری بشید پیام ها رو بخونین و اعلانات رو باز کنین و کلا دسترسی دارین به کاربری فقط نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین لغو کنم؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام نداریم چنین امکانی فقط تعلیق داریم که کاربری باز می مونه همه چی هم تو سایت می مونه و میتونین وا ...

نه لغو نکنین آخه من می‌خوام این شماره رو بدم به کسی دیگه خب اون وارد میشه همه ی تاپیک ها و پستام رو میبینه اشناس خب من چیکار کنم هیچ راهی وجود نداره ؟ 

نه لغو نکنین آخه من می‌خوام این شماره رو بدم به کسی دیگه خب اون وارد میشه همه ی تاپیک ها و پستام رو ...

شماره رو عوض کنین الان میتونین شماره کاربری رو تغییر بدین تو تنظیمات 

با اون شمارم یه کاربری دیگه دارم میشه با ۱ شماره دوتا کاربری داشته باشم ؟

نمیشه

یک سیمکارت بیست و پنج هزاره میدین خیالتون راحت میشه مال خودتونه حتی کاربری رو ببندین و شماره رو بدین به کسی طرف بیاد بخواد کاربری بسازه می بینه کاربری داره میره تماس با ما درخواست میده وصل میشه بازیابی رمز رو میزنه وارد میشه

نمیشهیک سیمکارت بیست و پنج هزاره میدین خیالتون راحت میشه مال خودتونه حتی کاربری رو ببندین و شماره رو ...

متاسفانه امکانش نیست

میتونین خودتون یا به نی نی یار حذف تاپیک بگین همه ی پستام و تاپیک هام رو حذف کنه 

متاسفانه امکانش نیستمیتونین خودتون یا به نی نی یار حذف تاپیک بگین همه ی پستام و تاپیک هام رو حذف کنه

ایشون چنین امکانی نداره میتونه برای کاربر یه دونه با درخواست خودش حذف کنه و تو هفته سه تا تاپیک