2777
2789
عنوان

اینا رفتارهای جاریه یا خواهر ایا؟

214 بازدید | 15 پست

از سفر برگشتم خواهرم گفت چیا خریدی یه سری از وسایلی ک خریدمو براش عکس فرستادم از هرکدوم یه ایرادی گرفت و حتی یه تبریک نگفت ،از لباس هایی ک‌برای دخترم خریدم عکس دادم جای اینکه بگه مبارک باشه میگه دخترمن این مدلی پسندنمیکنه دحترامون همسن هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا منم مامانم یا خودم یه چی بگیرم تا روز اول میگم این چیه روز دوم عاشق شوندمیشم

مثلا اسپیکر خریدیم گفت عکس بفرست فرستادم میگه اینا بدرد خونه نمیخوره واسه باغ خوبه چون صدای بلندی داره گفتم خب داشتهذباشه قرار نیست ک صدلشو تااخر زیاد کنیم 

به خدا اونقدر ناراحتم که حد نداره من حتی اکه چیزی رو هم پسندنکنم اما حداقل یه تبریک میگم و الکی تعری ...

قبول دارین بعضی وقتا فامیل های درجه یک و خونی خودمون از هفت پشت غریبه ترن برامون و اتفاقا بیشتر رنج و آسیب رو هم از اونا میبینیم

مثلا اسپیکر خریدیم گفت عکس بفرست فرستادم میگه اینا بدرد خونه نمیخوره واسه باغ خوبه چون صدای بلندی دا ...

در قالب احترام جوابشون رو بده و چون انرژی خوبی بهت نمیده فاصله ات رو حفظ کن و برای خوشحالی خودت تمرکز کن

قبول دارین بعضی وقتا فامیل های درجه یک و خونی خودمون از هفت پشت غریبه ترن برامون و اتفاقا بیشتر رنج ...

اره بخدا این که اصلا ‌اسه من خواهری نکرده و نمیکنه اما من سادم همش دل میسوزونم براشون 

این و بزار جا تعریف

اخه فقط این نیست مثلا میگم برای دخترم ست لی هریدم اما مدل دخترتو نیست مدلش فرق داره میگه دخترمن هرجا لباسشو پوشیده گفتن قشنگه امسال کارگو مده، منم گفتم اره مده و بهش میاد 

اره بخدا این که اصلا ‌اسه من خواهری نکرده و نمیکنه اما من سادم همش دل میسوزونم براشون 

آره، دله دیگه نمیشه جلوشو گرفت مخصوصا برای عزیزانمون، اما فاصله ات رو حفظ کن تا کمتر آسیب ببینی و بیشتر برای دلت، براشون دعای خوب بکن اما در حالت کلی بهتره که روی خوشحالی و حال خوب خودت تمرکز کنی، واقعا این خواهره و این برادره و این پدره، مادره! گاها خیلی غریبه تر از غریبه ها هستن منتهی نمیتونیم قبول کنیم

اخه فقط این نیست مثلا میگم برای دخترم ست لی هریدم اما مدل دخترتو نیست مدلش فرق داره میگه دخترمن هرجا ...

به خدا زندگی اونو سر این بچه بازیا خراب نکنید از این بلد هرچی خریدی خوب نگو

کاربری دست دو نفره