2777
2789
عنوان

نشونه های عجیبی که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 32 پست
من امروز دلم خیلی گرفته بود گفتم خدایا کمکم کن تغییر کنم تروخودت تغییر کنم  وقتی گفتن قرآن رو ...

وای عزیزم 🥺 میدونستی کسانی که توبه میکنن هرچی گناه کردن خدا واسشون همونا رو ثواب می‌نویسه و توی نامه اعمال سیاهی ها سفید میشن 

الهی که همیشه قلبت با خدا باشه ودلت شاد باشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حالم خیلی بده ،امسال اولین سالی بود که اصلا اعمال شب قدر انجام ندادم, برای من دعا کنید قلبم آروم بشه  

💜                                                                                                                                                                                                                                           
از نشانه‌ای ظهور یکی خسوف و کسوف درماه رمضان و شنیده شدن ندای آسمانی در شب قدر بیست و سومی هست که شب ...

خدا خودش کمک کنه ان شاءالله که لایق باشیم ظهور رو ببینیم 

اسم پسرم رو انتخاب کردم مهدیار معنیش میشه یار مهدی 

الهی که بچه هامون پیرو راه امام زمانمون باشن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
وای عزیزم 🥺 میدونستی کسانی که توبه میکنن هرچی گناه کردن خدا واسشون همونا رو ثواب می‌نویسه و توی نام ...

مرسی عزیز خیلی ممنون همچنین❤️

انشالله که همینطور باشه🥺

من اعتقاد دارم به چیزی که گفتی،برای من دعا کن مادر شم

از ته دلم واست دعا میکنم 

من نازایی داشتم دو بار به فاصله خیلی کوتاه باردار شدم دکترم هنگ کرده بود 

از شدت شوق اشک می‌ریختم

الهی که اشک شوق بریزی و خبر مادر شدنت رو بدی 

من حالم خیلی بده ،امسال اولین سالی بود که اصلا اعمال شب قدر انجام ندادم, برای من دعا کنید قلبم آروم ...

عزیزم وقتی دلت میخواد انجام بدی ولی نتونستی انجام بدی خدا توی اعمالت واست ثبت کرده 

الهی که هیچوقت حال دلت بد نباشه و همیشه خوش باشی ❤️

مرسی عزیز خیلی ممنون همچنین❤️ انشالله که همینطور باشه🥺

فدات گلم ❤️❤️

سلام خسوف ویا کسوف امسال کیه

سلام عزیزم 20 فروردین

خسوف نیمه رمضان بود کسوف آخرشه البته در روایات اومده ماه رمضانی که خسوف اول یا آخر ماه رمضان و کسوف ...

درسته گلم 

20 فروردین هم یکی پیش بینی شده که کسوف کامل رخ میده

تاپیکمو ببین انجام بده فقط چند دقیقه زمان میبره 

پارسال همین ختم که گذاشتین و انجام دادم هر سه شب قدر ، بخاطر سخنرانی که گوش دادم خیلی امید داشتم که حتما میشه ولی نشد،امسال همه چی خیلی بدتر شده ، ناامید نیستم اصلا ولی اونقدر دلشکسته م که دیگه توان ندارم بشینم دعا بخونم ،فقط سپردم به خدا 

💜