2777
2789

من خیلی نگرانم همیشه پسرم درست درس نمیخونه از بس ضرر هم کردیم نتونستیم براش خونه بخریم یا پس اندازی کنیم برای آینده ش

شما چجوری بیاین یکم درد و دل کنیم از فکر خوابم نمیبره شبا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنم زیاد نیست هنوز ۳ دهه از زندگیم نرفته جلو و بچه هم ندارم اما خیلی استرس دارم. زودتر میخوام چنگ بزنم ب ی شغلی ی رشته ای ک زود پول بیاره توی دستم.

میخوام اول خونه بسازم. بعدش برای همسرم تهیه ی غذا وا کنم . اگه بشه توی ی مغازه ی دیگه هم شریک شه با کسی. خودمم برم لاین ارایشی. بعدش یواش یواش پول جم کنم برای بچه دار شدن بعدش  زمین بخرم طلا بخرم . یجوری ک هم بچه هام تامین شن هم خودمون توی پیری. ولی همه ی اینا درصورتیه ک کارمون بگیره. وام بدن و .... 🥺

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
خداییش ما همیشه روپای خودمون وایستادیم من خودم مغازه دارم شوهرمم مغازه داره همش میگم ودخترم بیادجای ...

ما هم فقط روی پای خودمون بودیم اما تو این اوضاع و با یه شوهر ساده تونستم در حد زندگی معمولی فراهم کنم 

ترس هر مادری فرق می‌کنه . منم هر شب با خودم فکر میکنم من اگه بمیرم بچم زیر دست کی بزرگ بشه هر شب داغونم و غمگین . یا میگم اگه یه روز بچه نباشه من چطوری زندگی کنم یا میگم نکنه گم بشه . واقعا شبا دیوونه میشم 

من سنم زیاد نیست هنوز ۳ دهه از زندگیم نرفته جلو و بچه هم ندارم اما خیلی استرس دارم. زودتر میخوام چنگ ...

انشالله که حل بشه 

زندگی پر از چالشه نمیدونم برای من خوب پیش نرفت یا کلا همه همینجورن

انشالله که حل بشه  زندگی پر از چالشه نمیدونم برای من خوب پیش نرفت یا کلا همه همینجورن

همه همینجورن 

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
ترس هر مادری فرق می‌کنه . منم هر شب با خودم فکر میکنم من اگه بمیرم بچم زیر دست کی بزرگ بشه هر شب داغ ...

نمیدونم چرا این فکرا را می‌کنیم من همش میگم درس نمیخونه آینده نداره درصورتی که خودمم میدونم با درس به هیچی نمیرسن منم هر شب با غصه و افسردگی میخوابم

نمیدونم چرا این فکرا را می‌کنیم من همش میگم درس نمیخونه آینده نداره درصورتی که خودمم میدونم با درس ب ...

واقعا مادر بودن خیلی سخته. ولی دعای مادر در حق بچه میگن خیلی گیراست . برای آینده اش دعا کن