2777
2789
عنوان

مدرک پیام نور معتبره یا نه؟

1132 بازدید | 54 پست

کی تو دانشگاه پیام نور درس خونده 

من میخوام رشته مدیریت مالی رو انتخاب کنم

خواهش میکنم بگین مدرکی ک میگیرم ارزش داره یا ن

معتبر ک هس 

اما مالی نیس

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

آره همه استخدامی ها هم میتونی شرکت کنی معتبره نگران نباش 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتبر ک هس  اما مالی نیس

دیگه گذشت زمانی که بگن مدرکت از کدوم دانشگاهه

الان بیشتر روی سواد و تجربه تمرکز میکنن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
واسه استخدام بانکی چطوره 

استخدام بانک ازمون داره 

صرفا لیسانس داشته باشی کافیه حالا از هرجا

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
دیگه گذشت زمانی که بگن مدرکت از کدوم دانشگاهه الان بیشتر روی سواد و تجربه تمرکز میکنن 

الان رو سوادم تمرکز ندارن 

فقط بند پ

استخدام بانکی چی؟ و اینکه عزیزم من دیپلم ریاضی دارم چند سال طول میکسه تا لیسانسمو بگیرم؟

عزیزم مدرک پیش دانشگاهی هم داری؟ 

من خودم ۳ سال طول کشید تمومش کردم چون معدل الف میشدم بهم زیاد واحد میدادن ۲۴ تایی برمیداشتم 

مدرک وقتی مورد تایید وزارت علوم باشه هر جا بری قبولش دارن

بانک و آموزش پرورش و ... هر جا بری قبولش دارن چون تایید وزارت علوم هست

😥😥😥😥🤯🤯🤯یا قران  چرااااا توروخدا بگو من خودخوان میخوام بخونم درسامو  غیر حضوری

اره عزیزم ، پیام نور بیشتر واسه اونا خوبه که سرکار میرن ، استادها یکی در میون میان ، بعضی کلاس ها تشکیل نمیشه 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

الان رو سوادم تمرکز ندارن  فقط بند پ

نه گلم گناه یه ملت رو به گردن خودت ننداز تهمت نزن 

خیلیا بدون پارتی با سواد و تجربه سر کار رفتن 

حالا یه عده این وسط گناه میکنن پای خودشونه ولی همه اینطور نیستن

خدا که بخواد همه چی میشه