2777
2789
عنوان

واقعا موم وکس بهتر از موم معمولیه؟

36155 بازدید | 72 پست

سلام دوستان. شب بخیر. من واسه اپیلاسیون رفته بودم ارایشگاه ، بعد ارایشگره بهم گفت که دیگه از موم معمولی استفاده نمیکنیم بجاش از وکس (خودش گفت خشابی البته) استفاده میکنیم که هم دردش کمتره و هم تمیزتر مو رو میکنه.

حالا کسی از وکس استفاده کرده ببینم حرفای این خانوم درسته یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی از خشابا استفاده میکنم هم خیلی تمیز میشه هم موهام هر دفعه از دفعه قبل کمتر میشه هم دیرتر در میاددر کل عالی بوده برام

عزیزم پاک کردنش چطوریه؟ با اب راحت پاک میشه؟

من هميشه وكس معمولى استفاده ميكنم واسه صورت و بيكينى خودم تو خونه انجام ميدم وكس خشابى هم تو بازار ديدم ولى نگرفتم نميدونمم چجوريه بيشتر توضيح بدين اگه واقعا خوبه منم استفاده كنم

اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

بچه ها وكس خشابى رو چجورى گرم ميكنن؟

چجورى استفاده ميكنن؟

مثل وكس معموليا وقتى ميزنى خشك ميشه رو پوست بعد ميكنيش؟

اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
منظورتو متوجه نمیشماگه برا استفاده میگی ک میکشی رو بدن بعد با کاغذش میکنیاگه جاش ک میمونه میگی روغن بچه میزنی خشک میشه میریزه

اره عزیزم منظورم بعد از اپیلاسیون بود. چون شنیزه بودم به راحتی با اب تمیز نمیشه.

بچه ها وكس خشابى رو چجورى گرم ميكنن؟چجورى استفاده ميكنن؟مثل وكس معموليا وقتى ميزنى خشك ميشه رو پوست بعد ميكنيش؟

منم خیلی دوس دارم بدونم وکس خشابی چیه و چه مدلی استفاده میشه که اگه خوبه واسه خودم بخرم یه دونشو