2777
2789
عنوان

واقعا موم وکس بهتر از موم معمولیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36167 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره توی همون ارایشگاه هم وقتی که کارشون تموم شد اگه مو ریزه داشته باشه اونجارو بند میندازه. به نظر من بند انداختن موهاشو نازکترم میکنه

بیخیال من ک ندیدم😂

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
می دونی این بار برای این که دردت کمتر شه، آیس پک (اگه نداری هم خودت خونگیش رو درست کن) ببر درجا وقتی می کنه بذار جاش، هم درد رو آروم می کنه، هم منفذ ها رو می بنده جاش قرمز و دون دون نمی شه.

آیس پک چیه توضیح بده عزیزم

برای شادی روح پدرم اگه امکان داره صلوات بفرستید     
من با وکس بیکینی و دردش مشکلی ندارم، مشکلم اینه که بعدش موهام زیرپوستی درمیاد بیچااااااااره ام م یکنه، الان رسما بیچاره شدم.

برای اینکه موهای زیر پوستی خوب بشه توی حمام بدنتو با نمک دریایی ماساژ بده

آیس پک چیه توضیح بده عزیزم

عزیزم ژلیه که تو ساک نایلونی ریختن و می ذارید فریزر و یخ می بنده و برای مدت طولانی یخ رو حفظ می کنه، اما اگه تو خونه ندارید می تونید تو زیپ لاک یه کم آب بریزید و بذارید نازک یخ ببنده، و چند با خودتون ببرید سالن و بعد از اپیلاسیون بذارید رو قسمتی که اپیل شده.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

سلام به همه. می بخشید، من یه سوال داشتم، اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم. 

من چند سال بود که از موم های کاسه ای (زرد رنگ عسلی- مارک پروین یا نیر) استفاده می کردم و موهای بدنم نازک و کم تر شده بود. دو ماه قبل داستگاه وکس خشابی خریدم و تا الان سه بار خودم تو خونه با وکس خشابی (سبز- آلوئه ورا) وکس کردم. الان موهام خیلی پرپشت و ضخیم شده و حتی جاهایی که مو نداشت (مثل کنار ران و داخل بازو) مو در اومده و خیلی هم ضخیم شده. من شنیده بودم وکس و موم موها رو کم و نازک می کنه، پس چرا من اینطوری شدم؟!! غذا و سبک زندگیم هم تغییری نداده ام که بگم مربوط به اونه. شما دلیلش رو نمی دونید؟  ممنون می شم خیلی زود نظرتون رو بفرمایید چون باید یه فکری براش بکنم و اگه لازم باشه دیگه از وکس استفاده نکنم.

البته یه چیز دیگه هم این که من اهل شمالم و اینجا موم اصلا خوب کار نمی کنه، یعنی برای من که اصلا موها رو نمی کنه. من چون مدتی تو یه جای خشک زندگی می کردم از موم استفاده می کردم و خیلی تمیز می شد پوستم، ولی وقتی برگشتم شمال اینجا موم اصلا کار نمی کنه برام، شاید به خاطر رطوبت. نمی دونم. به هر حال مجبور شدم وکس خشابی بگیرم. حالا نمی دونم اگه وکس هم بده دیگه چه کار می تونم بکنم برای رفع موها؟

سلام به همه. می بخشید، من یه سوال داشتم، اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم.  من چند سال ...

عزیزم این تاپیک مال قبله، کسی نیست جوابتو بده، ولی منم همیشه از همین موم کاسه ایا مث موم پروین استفاده میکردم. الان دو سه باری هست که از وکس استفاده میکنم ولی تغییر محسوسی ندیدم. نمیدونم والله. خوب همون موم قبلتو ادامه بده

بچه ها خشابیا فرق نداره با اون موم های دیگه فقط جاش فرق داره و زدنش اسونتره کلا همه این ها موم معمولی هستن تو نت سرچ کنین وکس بیوتی اونارو ببینین هم قیمتش بیشتره هم اینک بهتر میکنه موهارو البته بازم مدلاش فرق داره بعضیاش برا اقایون خوبه ک موهاشون خیلی ضخیمه. 

خواستم بگم اون خشابیا فرقی نداره مثلا ما هم موم سطلی مارال داریم هم خشابی. 

ببین گلم... خشاب ی دستگاهیه ک موم رو گرم میکنه و باعث راحتی کاره... وقتی گرم شد رو پد مخصوصش یکم میکشی ببینی موم قشنگ باز شده و قشنگ اون‌پد رو پر میکنه‌یا ن.... بعدش خلاف رویش‌مو رو پوست‌میکشی و پد رو میزاری روش یکم‌روشو ماساژ میدی بعدش خلاف رویش مو میکشی.... ترجیحا ب انذاره کل پد پر نکن پوستو... کمتر بزن‌تا راحت تر کنده بشه... خشاب از موم بهتره... موم باعث مو زیرپوستی میشه... البته خیلی زیاد ن... ولی خب مو زیرپوستیو بکنی دونه سیاه‌میشه... ولی خشاب ن اینطوری نیس... واسه اینکه بعدش رویش موهم کم بشه میتونی ماسک زردچوبه درست کنی بزنی ب پات بعد بشوری

عزیزم این تاپیک مال قبله، کسی نیست جوابتو بده، ولی منم همیشه از همین موم کاسه ایا مث موم پروین استفا ...

عزیزم الان موهات تغییر کرده؟؟؟کلا وکس چطوره؟؟؟

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
آره بهتره، من احساس میکنم موهام با وکس کم پشت تر شده

بعد کجا وکس انداختی تووشیراز؟؟

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏