سلام به همه. می بخشید، من یه سوال داشتم، اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم.
من چند سال بود که از موم های کاسه ای (زرد رنگ عسلی- مارک پروین یا نیر) استفاده می کردم و موهای بدنم نازک و کم تر شده بود. دو ماه قبل داستگاه وکس خشابی خریدم و تا الان سه بار خودم تو خونه با وکس خشابی (سبز- آلوئه ورا) وکس کردم. الان موهام خیلی پرپشت و ضخیم شده و حتی جاهایی که مو نداشت (مثل کنار ران و داخل بازو) مو در اومده و خیلی هم ضخیم شده. من شنیده بودم وکس و موم موها رو کم و نازک می کنه، پس چرا من اینطوری شدم؟!! غذا و سبک زندگیم هم تغییری نداده ام که بگم مربوط به اونه. شما دلیلش رو نمی دونید؟ ممنون می شم خیلی زود نظرتون رو بفرمایید چون باید یه فکری براش بکنم و اگه لازم باشه دیگه از وکس استفاده نکنم.
البته یه چیز دیگه هم این که من اهل شمالم و اینجا موم اصلا خوب کار نمی کنه، یعنی برای من که اصلا موها رو نمی کنه. من چون مدتی تو یه جای خشک زندگی می کردم از موم استفاده می کردم و خیلی تمیز می شد پوستم، ولی وقتی برگشتم شمال اینجا موم اصلا کار نمی کنه برام، شاید به خاطر رطوبت. نمی دونم. به هر حال مجبور شدم وکس خشابی بگیرم. حالا نمی دونم اگه وکس هم بده دیگه چه کار می تونم بکنم برای رفع موها؟