2777
2789

خوشبخت بشم در کنار شوهرم این اواخر ناسازگاری میکنیم. 

خونه دار بشم

ماشین دار بشم

عاشق هم باشیم

کار درست حسابی گیرش بیاد

زندگی خوب و با ارامش و عشقی داشته باشیم

فرزندان سالم و صالح بدنیا بیاریم

دشمن ب شاد نشیم 

عزیزانمون سالم و عمر طولانی داشته باشن و خیلی چیزای دیگه

جهازم جور بشه.  امین یا رب العالمین انشالله هرچی برا من دعا کردین صد برابرش نصیبتون بشه.  الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر التماس دعا

برای ازدواج موفق آرمان

شغل سعید و ارمغان

سلامتی و عاقبت بخیری سورنا و لیلا و بهزاد

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

التماس دعا دارم اسمابرای پدرم دعا میکنین کار دائمی پیدا کنه وضع مالیمون بهتر بشه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

انشاءالله  خیلی زود به حاجت دلت میرسی، باذکر صلوات دعامیکنی منم به آرزوم برسم🥺 و امسال سال فوق ...

انشاالله برای همه مردم هرسال بهتر و بهتر الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

انشالله حاجت روا بشی برای منم دعا کن به خواستم برسم

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
سلام خواهر التماس دعا برای ازدواج موفق آرمان شغل سعید و ارمغان سلامتی و عاقبت بخیری سورنا و لیلا ...

عزیزمنی انشاالله برا همه🥹❤

عزیزمنی انشاالله برا همه🥹❤

تشکر مهربون الهی آمین

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........