2777
2789
عنوان

عدد بتای ۸ .۱۱۵۳ خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست
هیچ وقت ناامید نباش بیخیال باش هر چی خیره بشه برات ان شالله عزیزم،،همون ماه خوب نیس نطفه بگیره چون ا ...

قربونت برم مرسی اینقد مهربونی،خسته شدم از دوا دکتر یکساله یکسره دارم میرم دکتر ونتیجه نمیده.فقط خدا خودش کمکم کنه بهم نگاه کنه 

بچه اولمه هرکی میبینه میگه چرا بچه نمیاری 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
نه آخه عصری تست زدم منفی بود تو نی نی سایت خیلیا اینجور بودن وبعد عکس تاخیر داشتن امیدی ندارم. مرسی ...

برات فرزند صالح و سالم از خدای خوبم خواستار م،ان شالله زودی مادر بشی گل م

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز سیکل م یه لخته خون کوچیک قهوه ای موقع ادرار دیدم فکر کردم پریود دارم میشم که دیگه نشدم فهمیدم ...

نه من هیچ خونی ندیدم تا حالا خیلیم خودمو چک میکنم الان با وجود ۵روز تاخیر بی بی چکم منفی شد دیگه منتظر پریودم یادم میوفته باید برم دکتر ،حالم ازدکترم بهم میخوره 

قربونت برم مرسی اینقد مهربونی،خسته شدم از دوا دکتر یکساله یکسره دارم میرم دکتر ونتیجه نمیده.فقط خدا ...

فدات عزیز جان،،بیخیال مردم فزول باش،سعی کن شکم ت و با روغن سیاه دانه اصل شبا قبل از خواب ماساژ بدی وبا پارچه ببندی تا گرم بشه،،اگه مشکل از شوهرت نباشه حامله میشی

نه من هیچ خونی ندیدم تا حالا خیلیم خودمو چک میکنم الان با وجود ۵روز تاخیر بی بی چکم منفی شد دیگه منت ...

ببین یکبار دیگه بی بی بزن مثبت نشدبروگرمی بخور میشی مثل بابونه وپنج انگشت

فدات عزیز جان،،بیخیال مردم فزول باش،سعی کن شکم ت و با روغن سیاه دانه اصل شبا قبل از خواب ماساژ بدی و ...

متاسفانه شوهرمم ضعیف بود۶ماهی میشه داره دارو میخوره ولی آخرین آزمایشش اوکی شد فقط مورفولوژیش ۵درصد بود دکتر گفت خوبه ولی من شک دارم حس میکنم مشکل اونه که من نمیشم خودمم تنبلی دارم ولی عکس رنگیم سالم بودم.نمیدوم امید به خدا 

خیلی ممنون که جوابمو دادی الهی هرچی از خدا میخوایی بگیری واسه منم دعا کن تو این شب قدر خدا دامنمو سبز کنه 

متاسفانه شوهرمم ضعیف بود۶ماهی میشه داره دارو میخوره ولی آخرین آزمایشش اوکی شد فقط مورفولوژیش ۵درصد ب ...

فدات عزیزم چشم دعات میکنم حتما ،،،پس مشکل از اونه حتما ببرش یک دکتر برا مورفولوژی خودش ببرش