2777
2789

خيلي بدبختم 

خيلييي

از بچگيم خلاصه ميگم تا الان 

من تا ٨سالگي تنها چيزاييكه تو ذهنم مونده كتك كارياي باباي معتاد بداخلاقم با مامانم بود كه تمومي نداشت ... خرجي نميداد ... همش پي عياشي و اعتياد و رفيق بازيش بود.مامانم با چنگ و دندون زندگي ميكرد و ما چارتا بچه رو نگه ميداشت.يه مادربزركم داشتم كه همش خونه ما بودو ازون مادرشوهراي بداخلاق غرغرو كه همون بچگي هم ازش بدم ميومد... من ٩سالم بود كه يه شب خابيديم و بيدار شديم و مامانم تو خاب مرده بود ... 

بدبختي جديدي اومده بود تو زندگيمون...با اون همه مشكل بي مادري هم اصافه شد

بابام چهلم مامانم نشد رفت يه زن بيوه ٢٠ ساله گرفت.اونم از سر بدبختي زن بابام شده بود اما خاهراي بدجنسي داشت كه بالاخره اينم شد مثل اونا

از وقتي پا گذاشت تو خونمون دعواهامون و اختلافامون با اون بابا شديدترشد... بزرگترين بچه خاهر١٧سالم بود و من كوچيكه ٩ساله دوتا داداشم اين وسط بودن

يكي يكي دزد و دروغگوي خونمون كردو بابامو مينداخت ب جونمون... يكسال از مرگ مامانم نگذشته بود خاهرم ازدواج كرد ... بابام ب زور واسش جاهاز خريد حتي وقتي حامله شد سيسموني نخريد

اينم بگم كه بابام خيلي ملك و املاك داشت و داره اما واسه بچهاش نداره 

خلاصه اون مادربزرگم غوز بالا غوز

روز و شبم شده بود دعا ك بميره بالاخره بعد از ٥سال مرد و خيالم راحت شد 

من بودم و زن بابا و باباي بداخلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه دختر ١٢ساله ك همه كاراي خونرو ميكردم با كلي دروغ و تهمت 

حالم بهم ميخورد از زندگيمون همش بحث جدل دعوا 

دل خوشي نداشتم 

بزرگتر ك شدم خاستگارا ميومدن و قصد شوهر دادنم 

بالاخره ١٧ سالگي با وجود علاقه اي كه از روي كنبود محبت به كسي داشتم با اين يكي ازدواج كردم 

مرد خوبي بود اما ب اب و اتيش زدم و بهش علاقه مند نشدم اصلا بهم نميخورديم 

فقط ميخاستم ازون خونه فرار كنم كه تن دادم به ازدواج 

با خانوادش خيلي مشكل داشتم 

خلاصه اينم گذشت

بابام منو شوهر دادو تموم 

تا الانكه ٧سال گذشته يك بار نپرسيده زنده اي مردي رو به راهي 

داغ خيلي چيزا به دلم موند

هنوز ك هنوزه از روي عادت دارم زندگي ميكنم 

برادرام هركدوم با چه بساطي ازدواج كردن 

الان يكيشون به مشكل خورده و در استانه جدا شدنه 

ماها خيلي بدبختيم و همه بدبختيمون از بي پدرو مادريه

چند روزه خيلي تو فشارم و دعام فقط مرگ پدرمه 

كاش بميره و راحت شيم ما 

يه دوره اعتيادش و ترك كرد

الان مدتيه شيشه ميكشه و دنبال كثافت كاري ميره 

ابرو برامون نذاشته 

فقط خدا از دلمون خبر داره 

برامون دعا كنيد 🙏🙏🙏

خدا بزرگه عزیزم خودت باید تغییر تو زندگیت ایجاد کنی اگه همسرت مرد خوبیه سعی کنی بهش محبت کنی اگه بچه داری سعی کنی تو محیط آرومی بزرگ بشن با عشق و علاقه

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

گلم زندگی سختی داشتین اما از رحمت خداوند نا امید نباشن که بعد از هر سختی آسونی هست توکل کنین که خداوند به وعده هاشون عمل میکنن صبر کنین که خداوند با صابرانه و پاداش بزرگی در انتظارشون هست امید به آینده پیشرو داشته باشین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

وقتی زیارت میرین ینی سعادت دارین پس از اون بزرگواران  طلب کمک کنین و بخوایین شرایط زندگیتون مورد پسندتون بشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

همیشه نیمه پر  لیوان ببینین خدارو به همون دلایل شکر کنین 

شکر نعمت نعمتت افزون کند