2777
2789

چجوری پس انداز میکنین واقعا؟

من هر کاری میکنم نمیشه

درامد خیلی کمی دارم در حد دو سه ملیون که بخشیش رو باید صرف خرید لوازم کار بکنم

بقیه پول نمیدونم کجا میره اصلا

من قبل که میرفتم سر کار

هرچیزی لازم بود بخرم رو میخریدم ریخت و پاش و کیفمو میکردم هرچی تهش میموند طلا میگرفتم ریز ریز هرچی شد یه ما النگو یه ماه پارسیان ۵۰ سوتی

بعد از دو سه سال طلای زیادی شد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

01https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11519687&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%D9%85%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%B4-2&postId=333997401

سلام

قبلن که شوهرم وام برمی داشت من طلا می گرفتم تا اینکه طلاهارو دادم زمین گرفتم 

الان بچه هام بزرگ شدن و نمیشه وام برداشت توی یک کارت از هر واریزی ۲۰۰ تومن میربزم توی کارت این پول رو ندید میگیرم 

شما هم از هر واریزی شدع ۵۰ تومن یا ۱۰۰ هزارتومن واریز اون کارت رو ندید بگیر 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
درامدم زیاد نیس 🥲🤕نمیشه هم تفریح کرد هم پس انداز

گاهی اینورو بگیر گاهی اونور

دیگه هرچیش موند

به فکر شغل پردرامدتری باش

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

گاهی اینورو بگیر گاهی اونور دیگه هرچیش موند به فکر شغل پردرامدتری باش

والا شغلم پردرامده

همکارام ماهی ده تومن در میارن

من روم نمیشه گرون بفروشم همه هم فک میکنن چون ارزون میدم بی کیفیته در حالی که بهترین متریال رو استفاده میکنم مثلا من رنگ ترک استفاده میکنم همکارم رنگ ساختمونی خیلی فرق داره قیمتاش تازه دو برابر من قیمت محصولاتشه میترسم گرون کنم این چن تا مشتری هم بپره

والا شغلم پردرامده همکارام ماهی ده تومن در میارن من روم نمیشه گرون بفروشم همه هم فک میکنن چون ارزو ...

کارت مگه تزیینات تولد و اینا نیست؟؟

خیلی قشنگه خیلی

ببین اینا کار دکوریه هنریه

کسی که میاد سراغ اینکار حتما داره که میاد میخره

لوازم ضروری زندگی نیست که بگیم اگر نتونه بخره اسیب میبینه

به قیمت هنرت بده چرا کم میدی اشتباه میکنی

تو اینستا دیج.ی کالا ایتا و.... فروش کن

بعدم چیزای تزیینی نهایت ۵ سال استفاده بشه بعد ادم ازشدن خسته میشه چکاریه رنگ گرون یا خاص (من که سر ورنمیارم) بزنی

نمیخان برای کار حیاتی ازش تستفاده کنن که مواد خاصی باشه جنبه زیبایی داره

شمام در این حد کار کن

خیلی قشنگه خیلی ببین اینا کار دکوریه هنریه کسی که میاد سراغ اینکار حتما داره که میاد میخره لوازم ...

اخه رنگای ارزون ظاهرش رو بد نشون میدن به دلم نمیشینه

اره تو فکرشم که یکم گرون تر کنم