2777
2789

خانما پسرم ۳ سال و  یک  ماهشه    یک بار  قبلا   تپ دو سال و نیم   امتحان کردم   نتونستم  بگیرمش از پوشک   حالا امروز  شروع کردم  دو بارره       دو بار   خودم  بردمش جیش کرد    بعد  اون   هر چند دقیقه   خودش  میره   شلوارش و در میاره  دستشویی   جیش میکنه  میاد .  ولی   دستشویی بزرگ و  نمیکنه      رو توالت فرنگی هم  نشوندم  گریه کرد     میترسم یبوست بگیره    چیکار کنم    اونم  بره   اون داخل 

اول باید جیش رو یاد بگیره بعد مدفوع نگران نباش غذاهای ملین بده بهش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چندوقتی موقع مدفوع داده براش پوشک کن ، کم کم بدش میاد 

میخاستم همین کارو  کنم چن نفر بهم   گفتن   نکن    چند نفر هم  گفتن   خوبه همبن کار و  کن   نمیدونم   چیکار کنم  

یعنی اشکال نداره   برای دستشویی بزرگ  پوشکش کنم؟

اوایلش نه تا عدت کنه براش شعر بخون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میخاستم همین کارو  کنم چن نفر بهم   گفتن   نکن    چند نفر هم  ...

اگه نکنی ممکنه یبوست بگیره ، کم کم از سرش میوفته بچه با بچه فرق داره ، پسر اولم اینجوری بود ولی دومی نه همون اول خودش رفت توی دستشویی

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
میخاستم همین کارو  کنم چن نفر بهم   گفتن   نکن    چند نفر هم  ...

به نظر من عادت میکنه

دیدم بچه هایی که واسه پی پی باید پوشک بشن

ملین بده یبوست نشه پی پی کرد حتی وسط گل قالی ریکشن منفی نداشته باش ببر دستشویی بگو اینجا باید پی پی کنی

اگه تو دستشویی کرد تشویق ش کن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم