2777
2789

انشاالله دامن همه منتظرا سبز شه. الهی امشب مهر تایید بخوره دیگه اینقد انتظار نکشیم💔

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشاالله خداخودش ازمصلحت خودش یه کوچولوی سالم بهت عنایت میکنه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

انشالله عزیزم

خدا بزودی دامنتو سبز کنه و گیسو کمند و کاکل بسر بزاره تو دامنت

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ایشالا عزیزم🤲🏻❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

برات صلوات فرستادم انشاالله به زودی میشه برا امضای منم صلوات بفرستی؟

مشکلت چیه گلم؟

من کیست pcoدارم دکتر گفته چیز خاصی نیست ولی پریود هام نامنظمه خیلی نگرانم باردار نشم(دوسال هست عقدم و رابطه کامل داریم)همش میترسم باردار نشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

به حدی این چند شب دعا کردم برا کسایی که دلشون بچه میخاد که خدا میدونه 

تو هم برا من دعا کن که دیگه هیچ وقت بچه دار نشم 

به خدا کلافه شدم از استرس انگار با گرده افشانی هم باردار میشم اصلا شرایطشو ندارم داغونم از لحاظ روحی و اعصاب 

هرچی توکل میکنم به خدا باز ته دلم یهو خالی میشه و تررس 

همونقدر که بچه نداشتن عذاب اوره هزار برابر  استرس بارداری ناخاسته عذاب اورتر 

تو رو خدا تو هم دعام کن که دیگه هیچچ وقت حامله نشم 😭😭

برات صلوات فرستادم انشاالله به زودی میشه برا امضای منم صلوات بفرستی؟ مشکلت چیه گلم؟ من کیست pcoدار ...

برای همتون صلوات فرستادم. الهی خدا حاجتتو بهت بده و دلت شاد شه عزیزم.

من هربار میرم سونو دکتر یه چی جدید میگه. دعا کن خدا برام بخواد و نی نی بذاره توو دلم. الهی همه منتظرا جواب بگیرن منم از شرمندگی شوهرم درام🥺💔

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن