2777
2789
عنوان

ببخشید تاپیک قبلم رو قفل کردم🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_آینده1398   اینو ببین😬😬😬🤣🤣🤣

اینو باش بعضیا برا پریودی جشن میگیرن😳بعد میگن برا دخترا عدالت اجرا نمیشه پس لعنتی چشن تکلیف چیه😑

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
اینو باش بعضیا برا پریودی جشن میگیرن😳بعد میگن برا دخترا عدالت اجرا نمیشه پس لعنتی چشن تکلیف چیه😑

حالا جواب این پست منو اینجوری داده 🤣🤣🤣🤣ریپ هم نزده کثافت که کاربرا بهش نتوپن🤣🤣🤣

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

@مامان_آینده1398   اینو ببین😬😬😬🤣🤣🤣

ولی من میخواستم ختنه سرون پسرم یه ایرونو شام بدم کنسل شد😔😂😂 میدونستی داداشمو هنوز ختنه نکردیم😑😐

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍

نه میگفت چرا واسه پسرا ختنه سوران میگیرن گفتم پسر ها کوچیکن بعدشم من اصلا نمیپسندم این کار رو 🤣🤣🤣

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ولی من میخواستم ختنه سرون پسرم یه ایرونو شام بدم کنسل شد😔😂😂 میدونستی داداشمو هنوز ختنه نکردیم😑😐

😐😐😐

حالا جواب این پست منو اینجوری داده 🤣🤣🤣🤣ریپ هم نزده کثافت که کاربرا بهش نتوپن🤣🤣🤣

😳😳حالا من به مادرم نمیگفتم خجالت میکشیدم حتی الانم به خانم ها نمیگم چون بهشون ربطی نداره پریودی یچیز شخصیه و نباید جار بزنیمش😑😑😑مث این میمونه بری بگی من اولین رابطمو انجام دادم و همه رو خبر دار کنی

😳😳حالا من به مادرم نمیگفتم خجالت میکشیدم حتی الانم به خانم ها نمیگم چون بهشون ربطی نداره پریودی یچ ...

دیگه نطرات عن فکرانه است هر چی هم میگی میگن نه طبیعیه😐مثلا الن شوهرم باید بره از خانمها تو داروخونه کان..بگیره😐😐😐

دیگه نطرات عن فکرانه است هر چی هم میگی میگن نه طبیعیه😐مثلا الن شوهرم باید بره از خانمها تو داروخونه ...

🤣🤣🤣🤣دیگه باید عادی سازی بشه😂😂😂

عادی سازی🤢🤢🤢

وای مثلا مث این میمونه برم جلو پیرمردا بستنی لیس بزنم بگم باید بستنی خوردن عادی بشه🤣🤣

وای مثلا مث این میمونه برم جلو پیرمردا بستنی لیس بزنم بگم باید بستنی خوردن عادی بشه🤣🤣

اون که عادیه روانی 😂😂😂😂من کاری به اون کارشون ندارم فقط مشکلم با این بنده خدایی بودکه جرات نکرد رو پستم ریپ بزنه تو همون تاپیک تگم کرد خدا شفاش بده🤣🤣🤣

اون که عادیه روانی 😂😂😂😂من کاری به اون کارشون ندارم فقط مشکلم با این بنده خدایی بودکه جرات نکرد ر ...

پس چرا مرده اونشب اونجوری کرد سمتم😐😐