2777
2789

الهی بحق مظلومیت علی هر کس دعا کرد اول خودش حاجت روا بشه 

مادر من خیلی مظلوم و بدبخته ، خیلی زیاد سختی کشیده دعا کنید جواز زمینش بدن امسال یه خونه بخره خوشحال بشه ممنون

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حكمت خدا بوده من تاپيك شما رو ببينم 

امام علی فرمودند هر که نهایت تلاش خود را کند به تمام خواسته های دنیایی می‌رسد 

تاپیک حاجت مخالفم بخونید تا باور کنید❤️

لطفا پيام دوستيم رو ديدي پيام بفرستم من يه عشق شما اين روزا ميام ني ني سايت 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
از ته دلم دعاشون‌ کردم عزیزم الهی زودتر مشکلشون حل بشه توهم منو فراموش نکن میان دعاهات منم مثل تو من ...

حتما عزیزم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الهی خدا به حق شاه بی سپاهی که تو کربلا تشنه لب کشته شد خدا در دولت رو به روی شما و مادرتون باز کنه🌿

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

[QUOTE=338954868]الهی خدا به حق شاه بی سپاهی که تو کربلا تشنه لب کشته شد خدا در دولت رو به روی شما و مادرتون باز کنه ...[/QUO

ان شاالله 

ان شاءالله به تمام آرزوهای قشنگت برسی