2777
2789
عنوان

میل پرپ بهترین راه لاغری🥰

175 بازدید | 12 پست

بچه ها میل پرپ همون حاظر کردن غذا از قبله

من هر هفته سه شنبه میل پرپ کل هفته رو میکنم 

دذ طول هفته هم پای سینک نمیرم

بیاین عکس غذا هام🥰

این صبحونه ست ک جوی دوسر پرک و تمشک و توت فرنگی و بلوبری داره و کمترین کالری رو داره🥰

بقیه وعده ها رو هم میزارم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه این روش. 

ما هر روز این صبحونه رو میخوریم فقط هفته ای ۲ بار شاید پنکیک یا نون پنیر بخوریم. کالریش خیلی کمه به علاوه ی اینکه خوشمزه ست. دیگه اصلا دلمون به صبحونه های سنگین نمی‌کشه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

بلوبری شیرینه یا ترش

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
بیشتر توضیح بده

ااینجوری غذا هارو از قبل اماده میکنی و مجبور نیستی غذا های پر کالری بخوری یا از بیرون بگیری و وعده هات مشخصه و احتمال خطا کردن طی رژیم کمتره