2777
2789
گفتم که حسابداری حقوق تربیت بدنی هم خوبه علوم پایه رم باید تا دکترا ادامه بدی تا کاره ای بشی

مدیریت مالی بهتر از حسابداریه 

علوم پایه دورشو خط باید کشید

تربیت بدنی هم ارمون داره دیگه حقوق هم کجاش خوبه؟

باید از ۷ خان رستم بگذره تا قبول بشه

از همه بهتر همین مدیریت مالی هست اگه قراره سریع بره سر کاررچون همه جا براش کار هست بعد حسابداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مالی هستم تازه لیسانسم مهندسی مکانیک بود ولی ارشد مالی خوندم ،خداروشکر هم از الانم  راضی ام ...

اره ما تو کلاسمون یه اقا پسری هست لیسانس مکانیک دانشگاه دولتی رو داره ولی چون کار نتونست پیدا کنه

الان داره یه لیسانس دیگه مدیریت مالی میگیره

مدیریت مالی بهتر از حسابداریه  علوم پایه دورشو خط باید کشید تربیت بدنی هم ارمون داره دیگه حقو ...

عزیزم دانشگاه پیام نور خوبه برم این رشته رو بخونم 

مدیریت مالی یکی از رشته های انسانی هستش 

من ریاضیه رشتم، با معدل ۱۵ برمیدارنم؟

اخه من متاهلم و بچه دار از نظر غیر حضوری بودن دانشگاه پیام نور عالیه 

تهش چی؟میخوای کار کنی با نه؟ اونموقعم میگی متاهلم و بچه دار؟منم دارم بهت میگم که اگه قصدت فقط اینه یه چیزی بخونی که رشته اصلا فرق نداره،مالی هم نشد نشد اما اگه واسه کار میخوای انتخابت خوبه ولی تلاش کن برای دانشگاه بهتر

البته اینو برادرانه بت میگم مدرک گرفتن برای قیافه گرفتن و اینکه بگی منم مدرک دارم بذار کنار ،من جای شما باشم میشینم خونه یه مهارتی یاد میگیرم تو یوتیوب هر چی بخوای هست بعدم تو همون خونه از طریق پارسکدرز و سایت های این شکلی کار میگیری انجام میدی 

عزیزم دانشگاه پیام نور خوبه برم این رشته رو بخونم  مدیریت مالی یکی از رشته های انسانی هستش& ...

عزیزم اره قبولت میکنن

ولی گفتم بهت بالا 

این رشته چون ریاضی محاسبات داره و پیام نور دانشگاه خودخانیه پیام نور به درد شما نمیخوره

یا دولتی یا ازاد بخون

من رشتم مدیریت مالیه خدایی خیلی رشته خوبیه  همه جا از فرودگاه تا شرکت ها تا سازمان ها میخوانش ...

چرا اخه

من شنیدم اعتبار مدرکی ک از دوتاشم بگیری یکیه

چرا میگی آزاد😰

آخه من متاهلم بهترین گزینه برام همون پیام نوره

فقط بهم بگو از چه نظر میگی آزاد ولی پیام نور ن

اره ما تو کلاسمون یه اقا پسری هست لیسانس مکانیک دانشگاه دولتی رو داره ولی چون کار نتونست پیدا کنه ا ...

اونم اسکوله ،من لیسانسمو تموم کردم ارشدم مدیریت مالی دولتی خوندم ،اصلا برای کسی که ارتعاشات و انتقال حرارت و استاتیک و دینامیک و کوفت و زهر مار خونده درسای مالی سخت نیس یکم علاقه میخواد فقط،تو کنکورم کلا چهار تا درس زدم،مدیریت مالی و مدیریت سرمایه گذاری و ریسک ،اقتصاد و حسابداری

چرا اخه من شنیدم اعتبار مدرکی ک از دوتاشم بگیری یکیه چرا میگی آزاد😰 آخه من متاهلم بهترین گزینه ب ...

عزیزم بالا خیلی توضیح دادیم 

پیام نور کجا ازاد کجا

پیام نور یه دپارتمان یه ساختمون هست همه کلاسا

دانشگاه ازاد خیلی بزرگ تره دانشگاه ازاد کلی دپارتمان داره

اصن دانشگاه پیام نور یدونه رشته پزشکی دندون دارو داره،؟؟؟؟نهههههه

یا خوب بخون دولتی

نشد ازاد

خدانگهدار

خواهرم ،من از قوانین پیام نور و نحوه پذیرششون اطلاعی ندارم،ولی کلا پیام نور هر رشته ای بخونی خیلی اعتباری نداره این واقعیته،میتونی هم نخونی دانشگاه همون هزینه دانشگاهو بدی و تحلیل یاد بگیری خودت با پول خودت سرمایه گذاری کنی توی بورس یا فارکس یا حتی کریپتو

اون به خاطر اینکه سربازی نره از سربازی فرار کنه اومد یه لیسانس دیگ بگیره

خب میرفت ارشد بهتر نبود،

با همین ارشد مالی سربازیمم امریه گرفتم پس فردا هم سربازیم تمومه💃💃آزاد شدم خوشحالم ننه😂😂