اخه من متاهلم و بچه دار از نظر غیر حضوری بودن دانشگاه پیام نور عالیه
تهش چی؟میخوای کار کنی با نه؟ اونموقعم میگی متاهلم و بچه دار؟منم دارم بهت میگم که اگه قصدت فقط اینه یه چیزی بخونی که رشته اصلا فرق نداره،مالی هم نشد نشد اما اگه واسه کار میخوای انتخابت خوبه ولی تلاش کن برای دانشگاه بهتر
البته اینو برادرانه بت میگم مدرک گرفتن برای قیافه گرفتن و اینکه بگی منم مدرک دارم بذار کنار ،من جای شما باشم میشینم خونه یه مهارتی یاد میگیرم تو یوتیوب هر چی بخوای هست بعدم تو همون خونه از طریق پارسکدرز و سایت های این شکلی کار میگیری انجام میدی
اره ما تو کلاسمون یه اقا پسری هست لیسانس مکانیک دانشگاه دولتی رو داره ولی چون کار نتونست پیدا کنه ا ...
اونم اسکوله ،من لیسانسمو تموم کردم ارشدم مدیریت مالی دولتی خوندم ،اصلا برای کسی که ارتعاشات و انتقال حرارت و استاتیک و دینامیک و کوفت و زهر مار خونده درسای مالی سخت نیس یکم علاقه میخواد فقط،تو کنکورم کلا چهار تا درس زدم،مدیریت مالی و مدیریت سرمایه گذاری و ریسک ،اقتصاد و حسابداری
خواهرم ،من از قوانین پیام نور و نحوه پذیرششون اطلاعی ندارم،ولی کلا پیام نور هر رشته ای بخونی خیلی اعتباری نداره این واقعیته،میتونی هم نخونی دانشگاه همون هزینه دانشگاهو بدی و تحلیل یاد بگیری خودت با پول خودت سرمایه گذاری کنی توی بورس یا فارکس یا حتی کریپتو