2777
2789
عنوان

به وقت مشاوره 🌱🤍

172 بازدید | 15 پست

~~:

من برای حال خوبم می‌جنگمˇˇ

به جای نشستن و حسرت خوردن،

می‌ایستم و شرایط را تغییر می‌دهم.•🏐•

من شایسته آرامش و جایگاهی که میخواهم هستم و برای داشتنش تلاش می‌کنم!•☁️💙•

#دلـے

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تو بدترین وضعیتم این حرفا دیگه رو من که تاثیر نداره

دیگه واقعا خستم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
من که تو بدترین وضعیتم این حرفا دیگه رو من که تاثیر نداره دیگه واقعا خستم

من میتونم مشاوره با قیمت مناسب بهتون معرفی کنم ؛ واقعا کارشون حرف نداره 

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

مباحث حفظی و حل کردنی شیمی بهم مربوطن؟ نمیشه فق مسائل حفظی شیمی رو بخونیم؟

خیلی جاها مربوط نیستن

من میتونم مشاوره با قیمت مناسب بهتون معرفی کنم ؛ واقعا کارشون حرف نداره 

بیشتر به روانشناس نیاز دارم فکر کنم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
عزیزم فیزیو بهتر یا فرهنگیان برا کسی که میخواد علاقم دنبال کنه که هیچکدوم از این دوتا نیست و بازار ک ...

فیزیو

درکل میشه فقط مسائل حفظیو بخونیم و بتونیم تستای کنکور رو بزنیم؟

آری